Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Arsenal, Chelsea'den dünyaca ünlü kaleci Petr Cech ile resmi sözleşme imzaladı - Futbol Haberleri

        Chelsea'de yedek kaldığı için ayrılan Petr Cech Arsenal ile resmi olarak anlaştı. Hala dünyanın en iyi kalecilerinden olan 33 yaşındaki Cech, Arsenal forması ile ilk fotoğrafını twitter hesabından paylaşırken, Arsenal Kulübü de resmi internet sitesinden duyurdu.

        FENERBAHÇELİLER SEVİNDİ

        Bu gelişme Fenerbahçeli taraftarları sevindirdi. Arsenal'in birinci kalecisi konumunda bulunan Ospina, Cech'in transfer edilmesiyle birlikte yedek kaleci olarak kullanılacak.

        Yedek olmayı istemediği bilinen Ospina'nın Cech'in Arsenal'e transfer edilmesinin ardından Fenerbahçe'ye imza atması an meselesi olarak değerlendiriliyor.

        OSPİNA'YA 5 MİLYON EURO

        Sarı-Lacivertliler’in 26 yaşındaki kaleci için 5 milyon Euro (15 milyon TL) bonservis bedeli ödemesi bekleniyor. Copa America’da sergilediği başarılı performansla bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Kolombiyalı file bekçisinin bu hafta Türkiye’ye gelerek sözleşmeye imza atması bekleniyor.

        Chelsea ile 10 yıllık sürede 3 şampiyonluk, 4 FA ve 2 Lig Kupası 2 Community Shield, 1 Şampiyonlar Ligi ve 1 de UEFA Avrupa Ligi kazanan tecrübeli file bekçisi 3 kez Premier Lig’de altın eldiven ödülü aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ