Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Van Persie ile anlaştık. Salı akşamı gelmesini bekliyoruz” dediği ortaya çıktı. - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL
        Transferde ortalığı kasıp kavuran Fenerbahçe, Manchester United’ın ünlü golcüsü Robin Van Persie’de de geri sayıma geçti...

        2

        Tarafların anlaşmaya vardığı, ufak detayların görüşülmesinin ardından imzaların atılacağı öğrenildi.

        3

        Bu transfere “bitti” gözüyle bakan Sarı-Lacivertli yöneticiler, bugün Manchester United’la son görüşmeyi yaparak noktayı koyacak.

        4

        Fenerbahçe’nin Robin van Persie için için Manchester United’a 5 milyon Pound bonservis bedeli ödeyeceği, 32 yaşındaki Hollandalı ünlü futbolcunun da yıllık 4 milyon Euro’dan 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

        5

        Taraftarlar, Van Persie’nin geliş tarihi için sabırsızlık yaşarken, yakın çevresine müjdeyi veren Başkan Aziz Yıldırım’ın “Bu transferi de bitirdik. Salı akşamı gelmesini bekliyoruz” dediği öğrenildi.

        6

        ŞÖHRETLERİN ADRESİ
        Son dakika sürprizi olmazsa yarın İstanbul’da olacak olan Robin van Persie için taraftarlar muhteşem bir karşılama töreni hazırlayacak.

        7

        Hooijdonk, Ortega, Alex, Anelka ve Roberto Carlos gibi yıldızları ‘çubukluyu’ giydiren Sarı-Lacivertliler, Nani’den sonra RVP’nin gelişiyle dünyaca ünlü bir oyuncuyu da kavuşmanın coşkusunu yaşayacak.

        8

        KUYT İKNA ETTİ
        Daha önce Türkiye’ye sıcak bakmayan Manchester United’ın yıldız futbolcusu Robin Van Persie’yi Fenerbahçe’de oynayan Dirk Kuyt’ın gelmeye ikna ettiği bildirildi.

        9

        Pazar günleri yayımlanan İngiltere’nin ciddi gazetelerinden The Observer, “Robin Van Persie, F.Bahçe ile özel koşullarda anlaştı” başlıklı özel haberinde, ünlü yıldızın İstanbul’a gitmesinin yakın olduğuna dikkat çekti.

        10

        The Observer, son iki günde Persie’nin menajeri Kees Vos’un F.Bahçe ile sözleşmeyi sağlamak için pazarlık yaptığına, 4 yıllık sözleşme konusunda uzlaştıklarına yer verdi.

        11

        EŞİ İSTANBUL’U GÖRÜNCE...
        Tarafların maaş pazarlıklarının sürdüğünü belirten gazete, Hollandalı yıldızın şu anda Türkiye’de olan karısıyla ve F.Bahçe’nin eski futbolcusu Dirk Kuyt ile konuştuktan sonra F.Bahçe’de oynamaya olumlu baktığının altını çizdi.

        12

        Robin Van Persie’nin eşinin geçen haftayı İstanbul’da geçirdikten sonra İstanbul’da yaşamaya sıcak baktığı kaydedildi.