Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek'ten sonra Cüneyt Tanman'dan da "Messi" açıklaması - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, transferle ilgili konuştu. Başkan Dursun Özbek'in "Dünyanın önde gelen iki milli takımın 10 numarası bizde. İlerleyen dönemlerde Messi ve Neymar'ı da getirebiliriz" demesinden sonra Tanman'dan da "Messi" açıklaması geldi.,

        Tanman, “Podolski’den daha iyi bir transfer gelecek mi?” şeklindeki bir soru üzerine “Sneijder ve Podolski’den daha iyisi var mı? Onların üstü Ronaldo ve Messi” dedi.

        Cüneyt Tanman, Portekizli genç futbolcu Bruma’ya iki kulübün talip olduğunu söyledi. Tanman, genç futbolcunun eski kulübü Sporting Lizbon ile İspanya’nın Real Sociedad takımlarıyla görüşme halinde olduklarını belirterek, “Sporting ile Sociedad, Bruma’yı satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Transfer gerçekleşebilir ama Sporting Lizbon’un önceki sözleşmeden dolayı önceliği var” ifadelerini kullandı.

        Fenerbahçe’nin yaptığı önemli transferlerin hatırlatılması üzerine Tanman, “Bizi ilgilendiren bir durum değil. Geçen sezonlarda çok transfer, karşılaştığımız bir konu. Çok oyuncu alıp vermek istikrarsızlığı da beraberinde getiriyor” şeklinde konuştu.

        İsviçreli Blerim Dzemaili’nin takımdan ayrılabileceğini belirten sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi, kalması durumunda farklı bir Dzemaili izleyebileceklerini sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ