Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'ndan Felipe Melo'ya rest! - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ

        Galatasaray’da Felipe Melo, artık can sıkmaya başladı. 1 yıl daha kontratı olmasına karşın sözleşme yenilemek isteyen ve bu nedenle “İsteyen kulüpler var, ayrılacağım” şeklinde blöf kokan mesajlar gönderen, sosyal medyada kulüp hesaplarının takibini de bırakan Melo, Hamza Hamzaoğlu kayasına çarptı... Yeni sezon hazırlıkları başlamasına karşın diğer yabancılar gibi 10 Temmuz’da takıma katılması beklenen Sambacı ile telefonda görüşen Hamzaoğlu, Pitbull’a son bir çağrı yaparak, rest çekti. İdari menajer yardımcısı Mert Çetin’in tercümanlığını yaptığı görüşmede 10 Temmuz’da kampa gelmeyeceğini yineleyen Melo’yu son kez uyaran deneyimli çalıştırıcı, “Sana 10 gün daha izin veriyorum. Geleceksen ikinci kampa gel, gelmeyeceksen de kulüp bul. Bizi oyalama” diye tavrını ortaya koydu.

        MERT ÇETİN’E ‘GELMİYORUM’ DEYİNCE...

        Avusturya kampında önceki gece yapılan görüşme şöyle gelişti... İdari menajer yardımcısı Mert Çetin’e, Melo’yu aramasını söyleyen Hamzaoğlu, önce bir kez daha Brezilyalı’nın 10 Temmuz’da kampa katılmasını istedi. Ancak Melo, telefondaki Çetin’e bir kez daha “Geri dönmeyeceğim, kampa gelmiyorum” dedi. Bunun üzerine devreye giren Hamzaoğlu, Melo’ya “Geri dönmeni ve takıma katılmanı bekliyorum. Sana benden son kez 10 gün daha izin... Bu sürede ya kafanı toparlayıp, yüzde yüzünü takıma verecek şekilde buraya dönüp ikinci kampa bizimle katılırsın, ya da kendine kulüp bulur ve ayrılırsın. Artık karar senin” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ