Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira maç içinde Diego'ya not yazılı kağıt verdi - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi 3.Ön eleme turu ilk maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de ilginç bir an dikkat çekti. Maç devam ettiği sırada Diego'ya direktif yazılı bir kağıt veren Vitor Pereira, daha önce Galatasaray'da bu hamleyi sürekli yapan ve sık sık eleştirilen Mancini'yi hatırlattı...

        Vitor Pereira, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini gibi kağıda yazdığı taktik dizilişi Diego'ya ulaştırdığı kağıt görüntülere böyle yansıdı.

        Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, "Kağıt fikri Galatasaray'dayken ortaya çıktı. Bunun sebebi dil sorunuydu" ifadelerini kullanmıştı.

        Pereira, Diego'ya ilettiği kağıtta bir taktiksel değişiklik olduğnu söylerken, konuyu ilginç bir hakiye ile açıkladı. Pereira, Arabistan'da yaşadığı örneği ''Size komik bir hikaye anlatayım. Arabistan'da bir maç esnasında taktik değişiklik yaparken herkesi çağıramazdım. Brezilyalı bir oyuncuyu çağırdım. Ona verdim kağıdı. Ertesi gün gazetelerde ''Bu oyuncuyu öldür'' tarzında ifadeler kullandığım yazıldı. Bugünkü maçta da ben organizasyonun kaybolduğunu hissettim. Burada en iyi yol, zeki bir oyuncuyu çağırırsınız. Diego da çok zeki bir oyuncu. Onu çağırdım ve kağıdı verdim. Bu çok sıradan bir yöntemdir aslında. Az önceki hikayeyi bitirmek isterim. Ertesi gün gazetelerde bir fotoğraf gördüm. Fotoğraftaki kağıdın üzerinde ''Şu oyuncuyu bitir'' tarzı şeyler yazıyordu. Böyle fantastik şeyler de var...'' sözleriyle anlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ