Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Fenerbahçe yönetime Ganso teklif edildi - Futbol Haberleri
        1

        IBRA OLMAZSA ROTA HIGUAIN
        Cimbom, Ibrahimovic harekatından sonuç alamaması durumunda bir başka yıldıza yönelecek. Kulislerde konuşulanlara göre, G.Saray'ın "B planı" Gonzalo Higuain... Yönetim, 27 yaşındaki golcüyü, kiralama formülü üzerinde de duruyor. Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermek isteyen Higuain'in Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. (FOTOMAÇ)

        2

        HOLMEN KONYASPOR'DA
        Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın gönderilmesini istediği Samuel Holmen, Konyaspor'a kiralık verildi. Aykut Kocaman'ın isteği üzerine Fenerbahçe ile temasa geçen Konya yönetimi İsveçli futbolcuyu 1 yıllığına kiraladı. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

        3

        SHAQIRI'YI VERİN
        Galatasaray, Melo ile takas olmak istemeyen Nagatomo'nun yerine Inter'den Xherdan Shaqiri'yi talep etti. Bonservisi pahalı olan Shaqiri'nin bir yıllığına kiralanması gündemde... (AKŞAM)

        4

        OZAN YA BİTECEK YA BİTECEK
        Ozan Tufan'ın satışını 'cazip' bir teklife bağlayan Bursaspor'a Beşiktaş geri çevrilmesi güç bir öneri yaptı. Siyah-Beyazlılar'ın, Necip, İsmail, Franco, Ömer ya da Mustafa'ya ek olarak 2 milyon euro'luk teklifi, Timsah'ın da başını döndürdü. (FANATİK)

        5

        ONUR'UN YERİNE ESTEBAN
        Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak, Şota'nın da onayıyla kesin olarak gözden çıkarıldı. Bordo-mavililer, AZ Alkmaar'la sözleşmesi biten Kosta Rikalı kaleci Esteban Alvarado Brown'ı renklerine bağlamak için kolları sıvadı. (MİLLİYET)

        6

        3 YILI VEREN MELO'YU ALIR
        Melo'nun Inter'e transferi için, yarın İstanbul'a gelecek olan İtalyan kulübünün yöneticileriyle masaya oturulacak. Tam da bu buluşma öncesi, Sambacı'nın menajeri, iki tarafa da ortak mesaj yolladı: 3 yıllık teklif veren Melo'yu alır! (FANATİK)

        7

        KURTARICI CAMPBELL
        Cardozo'nun yanına kaliteli bir hücumcu gerektiği görünen Trabzonspor'da gözler Joel Campbell'a çevrildi. Bordo-Mavililer, 23 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için Arsenal'in kapısını çalmaya hazırlanıyor. İngiliz basını da bu iddiayı doğruladı. (FANATİK)

        8

        GALATASARAY PSG İLE ANLAŞTI
        Taraftarların kampanya başlatıp 1 milyon forma satın alma garantisi vermesi üzerine Galatasaray yönetimi Fransa'ya çıkarma yaptı. PSG ile anlaşan sarı-kırmızılı kulüp Ibrahimovic'e de iki yıl için 12 milyon euro teklif etti. Pazarlık kıran kırana sürüyor. (FOTOMAÇ)

        9

        KANARYA'YA GANSO TEKLİFİ
        Orta sahaya takviye yapmak için kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimine çok sürpriz bir öneri geldi. Daha önce de Sarı-Lacivertli kulübün gündemine gelen Brezilyalı Ganso'nun bonservisi 12 milyon euro. Pereira ve yönetim bir hafta düşündükten sonra kararını verecek. (TAKVİM)

        10

        D'AMBROSIO HAMLESİ
        Galatasaray yönetiminin, 'ille de takas' diyen Inter'in karşısına son olarak Danilo c'yu koyduğu belirtildi. 26 yaşındaki sağ bek için Napoli, Roma ve Schalke de devrede. (FOTOMAÇ)

        11

        DANIEL AMARTEY İDDİASI
        Galatasaray'ın, Danimarka'nın FC Kopenhag takımında forma giyen Daniel Amartey için teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. 20 yaşındaki Ganalı ön libero geçen sezon 43 maçta 6 gol atıp, 2 asist yaptı. (FOTOMAÇ)

        12

        SAĞ BEKE 1.90'LIK DEV
        Galatasaray yönetimi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun transferini ısrarla istediği Club Brugge'ün 23 yaşındaki sağ beki Thomas Meunier için harekete geçti. (SABAH)

        13

        STOPERE N'KOULOU
        Le Parisien gazetesi, Cimbom'un, Marsilya'nın Senegalli stoperi Nicolas N'Koulou için teklif yaptığını yazdı. Sarı-kırmızılıların, 25 yaşındaki oyuncu için Lyon ile çekiştiği ifade edildi. (FOTOMAÇ)

        14

        İSTANBUL'DA BİTECEK
        Ucuz maliyetli isimleri kadrosuna katacak olan Galatasaray, yarın Inter maçı öncesi İtalyan ekibiyle transfer görüşmesi yapacak. Telles ve Melo'nun ismi Çizme ile anılıyor. Cimbom, Nagatomo'yu istiyor. (MİLLET)

        15

        OZAN'A PAKET TEKLİF
        Galatasaray, Bursasporlu Ozan Tufan için 3 milyon euro'nun yanı sıra Sercan Yıldırım, Yekta Kurtuluş ve Furkan Özçal'ı önerdi. (AKŞAM)