Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'yi bekleyen tehlike - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Fenerbahçe'yi Yunanistan’da zorlu koşullar bekliyor. 8 bin kişilik Peristeri Stadı’nın zemini oldukça kötü durumda. Bunun yanı sıra Yunanistan’da hava da oldukça sıcak.

        YUNANİSTAN'DA GÜNDEM STOCH

        Miroslav Stoch’un Yunanistan’daki imajı ise çok farklı. Öyle ki Atina’nın simgelerinden Akropoli’ye gelen taraftarlarda bile hala Stoch formaları var. Gazete manşetlerini de Stoch süslüyor. Stoch’un Panathinaikos’a gelmek üzere olduğu iddia ediliyor.

        ATİNA DEĞİL PERİSTERİ!

        Atromitos takımı Olympiakos, Panathinaikos ve AEK’nın arasında sıkışıp kalmış bir kulüp. Taraftarlar da Atina’ya bu sebeple sıcak bakmıyor. Bu sebeple duvarlarda “No Athens, Peristeri (Atina değil Peristeri)” çıkartmaları bolca yer alıyor.

        VAN PERSİE HEYECANI

        Stada gittiğimizde kulüp ve stadyum hakkında bilgi veren Atromitos Medya Sorumlusu Pavlos Kotanis’in bize yönelttiği ilk soru Fenerbahçe’nin süper starı Robin van Persie’nin gelip gelmeyeceği oldu.

        KULÜP TARİHİNİN EN PAHALI BİLETİ

        1923 yılında kurulan Atromitos bugüne kadar Avrupa sahnesinde önemli bir başarı kazanamadı. Mütevazı kulübün medya sorumlusu Pavlos Kotanis, daha önce bu kadar tanınmış ve büyük bir kulüple oynamadıklarını ifade ediyor. Ve bu maç Atromitos tarihinin en pahalı biletleri. Ekonomik kriz olan Yunanistan’da bu maçın bilet fiyatlarını duyunca ise şaşıracaksınız: 10 Euro, 15 Euro, 30 Euro.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ