Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Lucas Leiva adım adım Beşiktaş'a - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Orta sahaya takviye çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, gündeminin ilk sırasına aldığı Liverpool’lu Lucas Leiva transferinde adım adım mutlu sona yaklaşıyor...

        Hedefteki isimlerden Gökhan İnler’in Leicester’a, Ozan Tufan’ın ise F.Bahçe’ye imza atmasının ardından Brezilyalı yıldız için temaslarını hızlandıran Siyah-Beyazlı yönetimin, Liverpool ile yapılan ilk görüşmelerde masadan olumlu sonuçla ayrıldığı öğrenildi.

        2007’de Gremio’dan transfer olduğu Liverpool’da sakatlıkların da etkisiyle git gide gözden düşen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için iki tarafın ilk etapta 4 milyon Euro civarı bir bedelle el sıkıştıkları bildirildi. 7 kez Brezilya Milli Takım forması giyen Lucas Leiva’nın da Kartal’a sıcak baktığı ifade edildi.

        TORUNOĞULLARI: ''GÖRÜŞÜYORUZ''

        Leiva transferi hakkında konuşan dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları, “Lucas Leiva hedeflerimiz arasında. Bildiğimiz kadarıyla teknik direktörleri Brendan Rodgers’ın yeni sezon planları arasında yer almıyor. Menajerler aracılığıyla araştırdık ve harekete geçtik. Görüşmelerimiz sürüyor” ifadelerini kullandı. Bir aksilik olmazsa Lucas Lieva’nın kısa süre içinde Siyah-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ