Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Liverpool'un hocası Brendan Rodgers, Beşiktaş'ın önünü "Leiva giderse ben de giderim" sözüyle kesti... - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR ÖZEL HABER / Kartal YiĞiT

        Beşiktaş’ta ‘Bitti’ denilen ve İstanbul’a gelişi için özel uçak bile hazırlanan Lucas Leiva’nın transferinin son anda iptali herkesi şaşkına çevirdi. Perde arkasında, Londra-İstanbul hattında yaşananlar ise aksiyon filmlerini aratmayacak türdendi.

        Ön liberoda Leiva alternatifini değerlendirmek isteyen Beşiktaş, ‘Kırmızılar’ın kapısını çaldı. İngilizler takımda 5. seçenek olan Brezilyalı’nın yıllık ücretinden de kurtulmak için ‘bedelsiz kiralama’ teklifini kabul etti.

        Ardından Leiva ile temas kuruldu. Oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen Brezilyalı, teklife sıcak baktı. Bu gelişme sonrası cumartesi günü Erdal Torunoğulları Londra’ya gitti. Sözleşme bile hazırdı. Leiva da önce imzalayacak, ardından Torunoğulları ile çıkacağı yemekte yeni kulübüyle ilgili biraz daha bilgi edinme şansını bulacaktı.

        LEİVA DA ŞAŞKINA DÖNDÜ

        Brezilyalı otele geldi, Torunoğulları’yla buluştu. Daha tanışma faslına geçilmeden gelen bir telefon her şeyi alt üst etti. Kendisinden habersiz Leiva’nın gözden çıkarılmasına büyük tepki gösteren Brendan Rodgers, yöneticilere “Eğer Leiva giderse ben de giderim” restini çekti.

        Bunun üzerine Leiva’ya ulaşan kurmaylar, “Kalıyorsun” bilgisini verdi. Şaşıran Leiva, hocasını arayıp, “Sakatlıklardan ötürü böyle davranıyorsun. Sezonda yine bana şans vermeyeceksin” dedi. Ancak Rodgers’in kararlı tutumu sonrası Leiva-Beşiktaş birlikteliği başlamadan bitmiş oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ