Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İki kritik hata! - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR.COM / Bülent YAVUZ

        Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda maçın son saniyesinin salisesinde Nani'nin serbest vuruştan atttığı golle sahadan 3 puanla ayrılmayı becerdi. Kabul edelim ki tek kale bir maç vardı. Zaman zaman Antalyaspor'un kontra atakları tehlike yaratmadı değil. Zaten bunlardan biri gol oldu. Futbol işte böyle bir oyun. '1-1 bitti' denilen maç, hakem son düdüğünü çalmadan bitmiyor. Fenerbahçe'nin yıldızları ceza alanı içerisinde cirit atıyor adeta. Ama son vuruşlarda eksikler var. Fenerbahçe giderek bana göre bu ligin en önemli hücum organizasyonları yapan takımı olacak.

        Hakem Bülent Yıldırım maçta çok sayıda düdük çaldı. Ceza alanı içerilerinde onlarca kritik pozisyon var. Müthiş kondisyona sahip olmasına rağmen ve bu kadar doğru kararlar vermesine rağmen iki tane büyük hata yaptı. Bunlar da tabii ki hakemin notunu hayli düşürdü. İşte hakemlik böyle bir şeydir... Yani her şeyi çok güzel yaparsınız ama 1 tane kritik hata yaparsanız doğru yaptığınız her şey çöpe gitmiş olur. Neticede konuşulacak olan 2 tane önemli pozisyon var.

        1- 53. dakikada Nani'ye yapılan hareket net penaltıyı gerektirirdi. Hakem de çok yakın olmasına rağmen 2 elini yana açarak bir şey yok dedi. Bu hakem adına talihsiz bir karar oldu, çünkü pozisyon net penaltıydı.

        2- Müsabakanın 90+6. dakikasında, hatta 90+7 bile diyebiliriz... Fenerbahçe'nin geliştirdiği bir pozisyonda Diego'ya sözüm ona faul yapıldığı zannıyla hakem serbest vuruşa karar verdi. Oysa pozisyonda herhangi bir temas yoktu, faul kararı yanlıştı. Böyle bir durumda gol de olunca hakem adına talihsizliklerle şanssızlıklarla dolu bir maç da geride kalmış oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ