Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Melo ve Telles İnter'de! Ontivero Ljubljana'da ve Dzemaili Genoa'da - Galatasaray Haberleri

        Transferin son gününde Galatasaray'da büyük hareketlilik yaşanıyor... Sarı-Kırmızılılar, 2 önemli oyuncusu Felipe Melo ve Alex Telles'i İtalyan devi Inter'e gönderdi.

        INTER MELO VE TELLES'İ AÇIKLADI

        Serie A devi Inter, Felipe Melo'nun bonservisiyle, Alex Telles'in ise kiralık olarak transfer edildiğini resmi internet sitesinden duyurdu. İtalyan kulübünün Brezilyalı futbolcu için 3,7 milyon avro bonservis ücreti vereceği ve bu rakamın artı bonuslarla 5,2 milyon avroya kadar ulaşabileceği öğrenildi. Galatasaray Kulübü, 32 yaşındaki futbolcu ile yeni sezon öncesi yeni bir mukavele imzalamış ve 2016 yılında bitecek sözleşmesini 2019'a kadar uzatmıştı.

        Inter Kulübü, sarı-kırmızılı takımın bir diğer Brezilyalı futbolcusu Alex Telles'i de kiraladığını açıklarken, bu futbolcu için 1 milyon 550 bin avro kiralama bedeli vereceği ve oyuncunun satın alma opsiyonunun 8,5 milyon avro karşılığında İtalyan kulübünde olacağı bildirildi.

        ONTIVERO SLOVAKYA'DA

        Bu arada Galatasaray, Lucas Ontivero'yu Ljubjlana'ya kiraladı. Galatasaray'ın Roberto Mancini döneminde devre arasında kadrosuna kattığı Arjantinli forvet Lucas Ontivero, Slovenya ekibi Ljubjlana'ya transfer oldu.

        Genç futbolcuyu kiralayan Ljubljana, Ontivero'nun satın alma opsiyonunu da aldı. 2013-14 sezonunun devre arasında transfer edilen 20 yaşındaki Ontivero'nun, 450 bin Euro’luk maaşını Galatasaray karşılayacak.

        GALATASARAY RESMEN AÇIKLADI

        Galatasaray, Blerim Dzemaili'yi 1 yıllığına Genoa'ya kiraladığını borsaya bildirdi.

        Galatasaray, futbolcusu Umut Gündoğan'ı sezon sonuna kadar PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'a kiraladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ