Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor HTSPOR yazarı Bülent Yavuz, Trabzonspor-Torku Konyaspor karşılaşmasının tartışılan pozisyonlarını yorumladı - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | BÜLENT YAVUZ

        7. hafta hakem açısından malesef iyi başlamadı. Trabzon Avni Aker Stadı'nda hakem Süleyman Abay, Trabzon alehine verdiği kritik kararlar sonunda Bordo-Mavili taraftarlar tarafından adeta eleştiri bombardımanına tutuldu.

        Konyaspor'un 51. dakikada penaltıdan attığı gol öncesinde, Konyalı oyuncuya yapılan müdahale net bir şekilde cezaalanı dışındaydı. Hakem Süleyman Abay ile yardımcı hakem Gökmen olgaç cezaalanı dışındaki pozisyonu, cezaalınına taşıyınca kızılca kıyamet koptu. Konyalı Traore'nin 70. dakikada attığı gol ise ofsayt. 2 büyük hata maçın neticesine direk teshir etti. Hakem Süleyman Abay, bu kolay maçı malesef iyi yönetemedi.

        Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun adaletli tayinler yapması herkese eşit prensibi saygı ile karşılanmalı. Ama şans alan hakemlerin böyle kötü yönetimler sergilemeside affedilmez. Bende sayın başkana bir abi nasihat. Sakın canını üzme yapacağın tek şey testiyi kıran ile götüreni ayırt etmek lazım.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ