Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Abdoulaye Ba, Kayserispor maçını son maçtaki puan kaybı nedeniyle kazanmak zorunda olduklarını söyledi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Ba, sarı-lacivertli formanın ne anlama geldiğini çok iyi bildiklerini belirterek, "Kayserispor maçı bizim için çok önemli. Ligde oynadığımız son karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık. Ancak şunu belirtmek isterim ki Fenerbahçe'de tek gerçek kazanmaktır. Burası Fenerbahçe ve hepimiz bunun bilincindeyiz" dedi.

        Kayserispor karşılaşmasında Fenerbahçe'nin ismini korumak için sahaya çıkacaklarını kaydeden sarı-lacivertli futbolcu, şöyle konuştu:

        "Fenerbahçe forması için sahada olacağız. Aynı zamanda hafta içinde Avrupa Ligi maçımız var. Ama şu anda takım olarak yarın oynayacağımız Kayserispor karşılaşmasına konsantre olmuş durumdayız. Bu mücadelenin önemini biliyoruz. Tek hedefimiz 3 puan, çünkü bu puanı almak zorundayız. Fenerbahçe'de hedef her zaman kazanmaktır ve yarınki karşılaşmayı da kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

        Takım içerindeki olumlu havanın sahadan galibiyetle ayrılmada yardımcı olacağını vurgulayan Ba, "Takım içerisinde çok iyi bir hava var ama son karşılaşmalardan istediğimiz sonuçları alamadığımız için bunun üzüntüsünü yaşadık. Bu takımdaki herkes kazanmak için sahaya çıkıyor. İstiyoruz ki her zaman kazanalım. Bu sayede taraftarlarımızın da mutlu olmasını istiyoruz. Taraftarlarımızla birlikte başarıya ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ