Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın yıldızı Yasin Öztekin, Benfica maçının son anlarında kaçırdığı net golle saç baş yoldurttu - Futbol Haberleri

        Futbol böyle bir oyun, bazen 3-4 saliselik bir tereddüt farkı belirliyor, gol atmana ya da yemene yol açıyor... Geçen sezon şampiyonluğun mimarlarından olan, oynadığı futbolla Wesley Sneijder’ın “Bizim Cristiano Ronaldo” övgülerine mazhar olan Yasin Öztekin dün gecenin en şanssız ismiydi...

        Portekiz ekibi 67’de ikinci golü bulurken, Hamza Hamzaoğlu iki dakika sonra Bilal Kısa’yı çıkarıp oyunu çevirebileceği umuduyla Yasin’i oyuna sürdü. Daha sonra Emre Çolak ve Umut Bulut da oyuna dahil olurken, savunmada boşluklar verilmesine rağmen G.Saray hücumda da tehlikeler yaratmaya başladı. Ancak 90+2’de mutlak bir golü kaçıran Yasin Öztekin beraberlik umutlarına son verdi.

        Soldan Olcan Adın korner çizgisine paralel bir şekilde ceza alanına topu açtı. Umut Bulut dokundu, ancak tecrübeli kaleci Julio Cesar zamanında çıkıp golü önledi. Dönen top Yasin’in önüne düştüğünde ekranları başındaki herkes nefesini tutmuştu... Ancak kaleyi cepheden gören pozisyonda Yasin vurmakta gecikince, gece kabusla sona erdi. İki rakibinin yere yatmasıyla şut açısı daralan Yasin topu üstten auta gönderdi.

        Kaçan gole sarı kırmızılı taraftarların yanı sıra Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da büyük tepki gösterdi.

        BİRBİRLERİNİ KUTLADILAR!

        Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bu kaçan fırsat nedeniyle kenarda adeta sinir krizleri geçirdi. Yumruklarıyla havayı döven Hamzaoğlu “Bu nasıl kaçar” diyerek isyan etti. ‘Derin bir oh çeken’ Benfica savunma oyuncuları ise kaleci Cesar ile birlikte sevinç yumağı oluşturup kaçan pozisyonu kutladı!

        ‘DİREKT VURSA AĞLARI BULABİLİRDİ’

        Soyunma odasında kaçan pozisyonu bir kez daha izlediğini belirten Hamza Hamzaoğlu, şöyle konuştu: “Çok netmiş, direkt vursa gol olabilirdi. Oyuncu atamayacağını düşünüyor bazen, top iyi gelmedi diye düşünüyor. Yapacak bir şey yok. 1-1’i yakaladıktan sonra zamansız yediğimiz ikinci gol bizi geride bıraktı. Oradan çevirmek zordu. 1-1’ken değişiklik hamleleri yapma zamanımız olsaydı, belki çevirme şansımız olabilirdi.”

        SOSYAL MEDYADA YASİN TEPKSİ!

        * "Muslera'nın emeklerini milyonlarca taraftarın inancını şu noktaya getiren YASİN ÖZTEKİN!"

        * Trip atacağına gol at!

        * Astana maçınca Semih Kaya, Benfica maçında Yasin Öztekin bizi ikinci turdan ettiler.

        * Sakinleştikce aklıma Yasin öztekin geliyo daha çok sinirleniyorum abi ya!

        * Ben hala Kadıköy'de direkten dönen şutu yüzünden Milan Baros'u affetmedim. CL'de boş kaleye kaçıran Yasin Öztekin'i mi affedeceğim?

        * Bu pozisyon nasil kaçar? Sen bizim yerimizde olsan ne derdin?

        * Yasin Öztekin'in son dakikada kaçırdığı bu gol bize UEFA Kupası'nı yeniden kazandırdı, at kalbe bekle

        * O kadar drama filmi izledim hiçbiri bu kadar ağlatmamıştı. 90+2 Yasin Öztekin...

        * Saat kaç oldu Yasin, hep senin yüzünden uykusuz kaldık çoğu Galatasaraylı gibi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ