Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da tamamen iyileşen Selçuk, Burak, Hakan Balta ve Carole’un Antalyaspor maçında forma giyebilecekleri bildirildi - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Avrupa Futbol Şampiyonası için play-off haftası yüzünden lige verilen ara Sarı-Kırmızıllar’a çok iyi geldi... Sakat oyuncular şifa bulup iyileşti. Aynı anda 4 önemli oyuncusunu adale sakatlığı yüzünden kaybeden teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, cumartesi günü Antalyaspor ile oynayacakları kritik maç öncesinde sağlık ekibinden gelen olumlu rapor ile mutlu oldu. Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Hakan Balta’nın dışında uzun süredir sakat olan Lionel Carole’un da tamamen iyileştiği bildirildi. Hamza Hamzaoğlu’nun istemesi halinde bu dört futbolcunun TT Arena’daki Antalyaspor önünde forma giyecekleri öğrenildi.

        HAMİT İKİNCİ YARIYA

        Öte yandan sakatlığı süren Hamit Altıntop cephesinde değişen bir şey yok... Tecrübeli oyuncunun ancak devre arasında tedavisin tamamlanacağı ve aksilik çıkmazsa sezonun ikinci yarısında forma giyecek düzeye geleceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ