Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Abdullah Avcı: Bardağın dolu tarafı maçı kazanmaktı - Rams Başakşehir Haberleri

        Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantepspor karşısında aldıkları galibiyetle ilgili olarak, “Bugün bizim adımıza bardağın dolu tarafı maçı kazanmaktı” dedi.

        Gaziantepspor deplasmanında tek golle kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, oyunun ilk yarısında enerji ve sinerjilerinin iyi olmadığını söyledi. Oyuna bir türlü giremediklerini kaydeden Avcı, maçın geneli itibariyle kötü olduğunu dile getirdi. İkinci yarıda enerjilerinin arttığına dikkat çeken Avcı, “Ortada yaptığımız baskıda kazandığımız topla golü bulduk. Ondan sonra belki pozisyon vermedik ama geçen hafta 22 tane savunmadan hücuma geçişlerde top kaybettik. Bugün de golden sonra geçişlerde yine basit top kayıplarından atakları sonuçlandıramadık. Golü atamayabiliriz ama atağı sonuçlandırmak son derece önemliydi” diye konuştu.

        Zeminin kötü olduğunu ve uzun bir milli takım arasında maç oynamak gibi olumsuz faktörlerin de altını çizen Avcı, “Bugün bizim adımıza bardağın dolu tarafı maçı kazanmaktı. Çünkü bu sene ligde maç kazanma sayısı fazla oldu takımların da. Bugün itibariyle Galatasaray’ı yakaladık. Akhisar’la aynı puandayız. Kasımpaşa puan aldı, Trabzon kazandı. Orada öyle sıkışık bir yarış var. Biz de bu yarışın içinde olmak istiyoruz. Umarım oluruz. Keyifli bir maç değildi belki ama bizim adımıza kazanmak önemliydi, kazandık. Oyuncuları tebrik ediyorum. Gaziantepspor’a bundan sonra ki maçlarında başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ