Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularına "Skenderbeu'yu rahat yenmiştik. Ancak Skenderbeu çok büyük bir değişim gösterdi" uyarısını yaptı - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Skenderbeu maçı öncesi teknik direktör Şenol Güneş’ten oyuncularına uyarı geldi.

        UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda 5. maçlarına çıkacaklarını vurgulayan Güneş, ilk hafta karşılaştıkları rakipteki değişime dikkat çekti.

        Tecrübeli çalıştırıcı, “Skenderbeu ile gruptaki ilk maçta karşılaşmıştık. Rahat oynadığımız, çok gol kaçırdığımız ve 1-0 kazandığımız bir maçtı. Ancak aradan geçen dönemde Skenderbeu çok büyük bir değişim gösterdi. Son maçta belki de grubun en güçlü takımı olan Sporting Lizbon’u 3-0 yendiler. Aynı Lizbon’un ilk maçta Skenderbeu’ya karşı 5-1 galip geldiğini unutmayın. Sanki 2 ay önce oynadığımız o takım, bu takım değil. Kesinlikle hafife almaya gelmez” ifadelerini kullandı.

        Güneş, gruptaki durumu da değerlendirirken “Lizbon, deplasmanda Lokomotiv’i yenemezse Skenderbeu galibiyeti bizi gruptan çıkarmaya yetecek... Ancak bize düşen kendi işimize bakmak. Eğer her şey son maça kalırsa da Lizbon’dan turla dönmeye çalışırız” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ