Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Atletico Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta izlenebilecek? - Futbol Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda 5 .hafta maçlarında Atletico Madrid ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Gruptan çıkma adına önem arz eden Atletico Madrid Galatasaray maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanaldan şifresiz olarak izlenebilecek? İşte detaylar...

        Şampiyonlar Ligi C Grubu kapsamında bugün Atletico Madrid ile Vicento Calderon stadında karşılaşacak olan Galatasaray, maç öncesi son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık yapılırken, oyuncular bu bölümde ısınma hareketleri gerçekleştirdi. Basına kapalı bölümde ise Atletico Madrid maçının taktik antrenmanının yapıldığı belirtildi.

        ATLETİCO MADRİD GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

        Atletico Madrid

        Jan Oblak

        Jesus Gamez

        Stefan Savic

        Diego Godin

        Filipe Luis

        Gabi

        Tiago Mendes

        Koke

        Antoine Griezmann

        Yannick Carrasco

        Fernando Torres

        Galatasaray

        Fernando Muslera

        Jason Denayer

        Aurelien Chedjou

        Hakan Balta

        Olcan Adın

        Bilal Kısa

        Jose Rodriguez

        Yasin Öztekin

        Wesley Sneijder

        Lukas Podolski

        Umut Bulut

        MUSLERA VE RODRİGUEZ KAZANMA SÖZÜ

        Bu arada teknik sorumlu Claudio Taffarel'den önce basın toplantısına katılan oyunculardan Jose Rodriguez ile başarılı kaleci Fernando Muslera, zor bir maçın kendilerini beklediğini, kazanmak için de ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

        Başarılı kaleci Fernando Muslera da yaptığı açıklamada, "Takımın yaşlı oyuncularından biriyim. Sorumluluk alıp düşüncelerimi takıma anlatmayı seviyorum. Kazanmak için buradayız. Bu maçı kazanarak ligde de şampiyonluk yarışımızı sürdürmek istiyoruz. Milli takım kampında odağımız elemeler olduğu için Godin ve Gimenez ile Atletico Madrid maçı hakkında konuşmadık." diye konuştu.

        SİMEONE: GALATASARAY BİZİ ZORLAYACAK

        Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı takımın kendilerini zorlayacağını ama kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.

        Galatasaray'ın güçlü bir takım olduğunu ifade eden Arjantinli teknik adam, "Klasik Türk futbolu oynuyorlar, bizi oldukça zorlayacaklarını düşünüyorum" dedi.

        Atletico Madrid'e 1 puanın yeterli olacağı hakkında gelen bir soru üzerine Diego Simeone, "Maçın sonucu şimdiden bilinemez ancak kazanmak için oynayacağız" yanıtını verdi.

        Sahaya çıkacak kadroyu henüz belirlemediğini belirten Simeone, Juan Fran ve Jimenez'in oynayıp oynamayacaklarının da yarın belli olacağını söyledi.

        TAFFAREL:ÜMİTSİZ OLMAK İÇİN SEBEP YOK

        Galatasaray'ın kazanmak zorunda olduğu bir maç oynayacağının hatırlatılması üzerine ise Taffarel, "Gol atma anlamında sadece forvetlere bakmamak gerekiyor. Atletico Madrid'e baktığımız zaman sadece forvetler değil, duran toplarda çok etkililer. Bir Godin var... Ne kadar etkili olduklarını biliyoruz. Eğer İspanya basınında Atletico'nun durumu kriz olarak adlandırılıyorsa, bu kriz umarım yarın da devam eder." diye konuştu.

        Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli'nin Madrid'e maçı izlemeye gelmesiyle ilgili bir soruya Taffarel, "Şu ana kadar yeni hocamız Mustafa Denizli ile bir konuşmamız olmadı. Ama yarın buraya gelme ihtimali varmış. Tabii ki Mustafa Hocamız burada olsaydı çok farklı olabilirdi ama henüz kendisiyle ilgili bir görüşmem olmadı. Bizim bir Atletico Madrid programımız var ve o programda devam ediyoruz. Ama yarın buraya gelirse bize güç katacaktır." diye cevap verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ