Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş gruptan nasıl çıkar? - Futbol Haberleri

        H Grubu’nda dün gecenin diğer maçı Moskova’da oynandı. Lokomotiv Moskova ile Sporting Lizbon arasındaki kapışmada konuk ekibin galibiyeti dışındaki her sonuç Beşiktaş’ı 2. tura taşıyacaktı. Ancak Lizbon 4-2 kazandı, hesaplar karıştı. Maça henüz 5. dakikada Maicon’un golüyle başlayan Lokomotiv, daha sonra adeta stop etti. 20. dakikada Montero, 38’te Ruiz ve 43’te Gelson Martins’le üst üste 3 gol bulan Sporting Lizbon bir anda 3-1 öne fırladı. Mücadelenin ikinci yarısında beklenen grup lideri Lokomotiv Moskova’nın oyuna ortak olmasıydı. Ancak 15 dakikalık baskı sonuç getirmeyince, 60. dakikada Matheus Pereira sahne aldı. Portekizli yıldızın vuruşuyla skor 4-1’e geldi. Lokomotiv Moskova’nın 86’da Miranchuk ile attığı gol skoru belirledi: 2-4.

        İKİLİ AVERAJ EŞİT

        Bu sonuçla birlikte gözler 6. haftaya çevrildi. Grupta son hafta Sporting Lizbon-Beşiktaş ve Skenderbeu-Lokomotiv Moskova maçları oynanacak.

        İşte o son hafta ihtimalleri:

        1- BEŞİKTAŞ KAYBETMEZSE: Son hafta Beşiktaş’ın Sporting Lizbon karşısında alacağı sonuç hayati önem taşıyor. Kartal’ın galibiyeti, hatta beraberlik bile diğer maçın ihtimallerine bakmadan temsilcimizi 2. tura çıkaracak.

        2- KARTAL KAYBEDERSE: Bu ihtimalde Sporting Lizbon, diğer maçın skoruna bakmadan 2. tura adını yazdıracak. Beşiktaş’ın kaderini ise Skenderbeu-Lokomotiv Moskova maçı çizecek. Eğer Ruslar, Elbasan Arena’dan 3 puan çıkarırsa Beşiktaş elenecek. Ancak Arnavutluk’tan beraberlik haberi gelirse, Beşiktaş ile Lokomotiv’in puanları eşitlenecek. İki takım arasında oynanan iki maç da berabere bittiği için genel averaja bakılacak. Son haftaya Beşiktaş +3, Lokomotiv Moskova +2 averajla giriyor. Bu nedenle, son maçlarda atılacak tek gol bile grubun kaderini çizebilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ