Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Demirel'in müthiş başarısı - Fenerbahçe Haberleri

        Volkan Demirel... Fenerbahçe’nin vazgeçilmezi. Tecrübeli file bekçisi bugüne kadar Sarı- Lacivertli takımda birçok başarıya imza attı. Her zaman kendisini geliştirerek Fenerbahçe kalesinin vazgeçilmezi oldu. Tecrübeli kalecinin bu başarısı tesadüf değil. Volkan’ın görev aldığı tam 35 derbide Fenerbahçe bugüne kadar yenilgi yüzü görmedi. Dile kolay tam 35 maç. Volkan Demirel’in görev aldığı 14 Galatasaray, 11 Trabzonspor ve 10 Beşiktaş derbilerinde Fenerbahçe’nin bileği bükülmedi ve Sarı-Lacivertliler yenilgi yüzü görmediler.

        ‘BU SERİ FUTBOLU BIRAKANA KADAR SÜRECEK’

        Tecrübeli kaleci bu başarısıyla ilgili olarak da hayli iddialı konuşuyor. Volkan 35 maçlık başarısıyla ilgili olarak, “Sıkıntı yok. Bu seri futbolu bırakana kadar devam edecek” diyerek kendine olan güvenini açıkça ortaya koyuyor.

        TRABZON'UN SAHİBİ VOLKAN DEMİREL

        Stadı dolduran Fenerbahçeli taraftarlar kaleci Volkan Demirel’e büyük sevgi gösterisinde bulundu. Tribünleri dolduran binlerce taraftar karşılaşma öncesinde tecrübeli file bekçisine çok büyük destek verirken çok ilginç bir tezahüratta da bulundular. Sarı-Lacivertli taraftarlar Volkan Demirel’i tüm tribünlere çağırırken, “Trabzon’un sahibi Volkan Demirel” tezahüratları yaptılar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ