Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bölükbaşı, Yakın ile görüşecek - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de alınan başarısız sonuçların ardından Ertuğrul Sağlam ile anlaşmalı olarak yollarını ayıran yeşil-beyazlı kulüp yönetimi, teknik direktör arayışını aralıksız sürdürüyor.

        Kulüp başkanı Bölükbaşı, yönetim kurulu toplantısında ismi öne çıkan Murat Yakın ile bugün Almanya'da görüşecek. Yakın, görüşmenin olumlu geçmesi halinde Türkiye'ye davet edilecek.

        "SAĞLAM BASKILAR YÜZÜNDEN GİTTİ"

        Recep Bölükbaşı, teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam'ın ayrılması konusunda, "Ertuğrul Sağlam, taraftarın baskısının artması üzerine kalmak istemedi" dedi. Bursa'da yayın yapan Bursa Hakimiyet'e açıklamalarda bulunan Başkan Recep Bölükbaşı, antrenör değişikliği konusunda şunları söyledi:

        "Yeni bir takım kuruldu, yönetim de hoca da yeniydi. Ben Ertuğrul Sağlam göreve geldiğinde, '2. şampiyonluk yine Sağlam'la olacak' demiştim. Ancak taraftarın baskısının artması üzerine Ertuğrul Sağlam kalmak istemedi."

        "İSTİFA ÇÖZÜM DEĞİL"

        Başkan Recep Bölükbaşı, taraftarın istifa çağrısıyla ilgili yorumda bulunurken de şunları söyledi:

        "İstifa çözüm değil. Kongreyle geldim, öyle giderim. Ertuğrul Sağlam da baskılar yüzünden gitti. Böyle giderse ne hoca, ne de oyuncu kalır."

        Şanssız maçlar yaşadıklarını belirten Saşkan Recep Bölükbaşı, Eskişehirspor ve Medicana Sivasspor maçlarında taraftarının desteğinin takımını motive ettiğini, yeşil beyazlı ekibinin başarılı olması için desteğin devam etmesi gerektiğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ