Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sırat köprüsü! - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Erhan ADIGÜZEL

        Beşiktaş derbisini kaybederek ağır darbe alan G.Saray için Akhisar Belediye ile oynayacağı maç zirve yarışındaki pozisyonunda belirleyici rol oynayacak. Sarı- Kırmızılılar’ın, şampiyonluk mücadelesine erkenden havlu atmamak için mutlaka kazanması gerekiyor. Ligin flaş ekibi Akhisar Belediyespor, 28 puanla üst sıraları tehdit ediyor. Eğer Cimbom kaybederse, puan cetvelinde G.Saray’ın 2 puan önünde bulunan Ege temsilcisi, rakibiyle arasındaki farkı 5 puana çıkaracak. Bu durumda mütevazı kadrosuyla Akhisar bile şampiyonluk yarışında G.Saray’dan çok daha avantajlı konuma yükselecek. Cimbom yenilir, 35 puanlı Beşiktaş ve 34 puanlı F.Bahçe de haftayı kayıpsız geçerse, durumun vahameti artacak. Liderle puan farkı 12’ye, ikinciyle 11’e çıkacak. Şampiyonluk mucizelere kalacak.

        'KAZANIN, AFFETTİRİN'

        Akhisar Belediye karşısında geriye düşmeleri durumunda tepkilerin artacağını düşünen oyuncular, ortaya koyacakları güzel futbol ve net bir galibiyetle taraftarın gönlünü almaya çalışacaklar. Sarı- Kırmızılılar, ilk golü atan taraf olabilmek için baskılı bir oyun anlayışı ile sahaya çıkacaklar. Mustafa Denizli’nin de öğrencilerini uyardığı ve “Tepkiler olabilir, normaldir. Bunlar futbolun içinde olan şeyler, fazla takılmayın. Kazanın ve kendinizi affettirin” şeklinde konuştuğu öğrenildi.

        UMUT VE BİLAL 11'E DÖNÜYOR

        Cezalı Selçuk İnan’ın yokluğunda Chedjou’ya partner olarak ortada Bilal Kısa oynayacak. Bilal eski takımına karşı kupada gol atmıştı. Aynı maçta perdeyi açan Umut da sakat Burak’ın yerine görev alacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ