Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Günün transfer haberleri (09 Ocak 2016) - Futbol Haberleri
        1

        MARIN VE LINNES %90 ASLAN!

        Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Trabzonlu Marko Marin ve Molde'li Martin Linnes'i istedi. Yönetim, bonservisi Chelsea'de olan Alman sağ açık'a "Trabzonspor'dan ayrıl alalım" dedi. Lennis için ise Denizli "Fedakarlık yapalım getirelim" görüşünde. (AKŞAM)

        2

        BEŞİKTAŞ, MUSLERA'NIN YEDEĞİNE TALİP!

        Beşiktaş'ta kale için gündeme gelen son aday Uruguay'ın Defensor takımından Martin Campana oldu. 27 yaşındaki kalecinin, Uruguay Milli Takımı'nda yedeği olduğu Muslera'dan bilgi aldığı öğrenildi. (FOTOMAÇ)

        3

        DAMIAO PİYANGOSU

        Damiao'nun eski kulübü Santos'a açtığı davada yeni bir perde açıldı. Mahkeme, Damiao için "Serbest futbolcu" kararı verdi. Cim Bom tekrar sambacı golcünün peşine düştü. (AMK SPOR)

        4

        KİRALIK GOLCÜ REMY

        Cim Bom'un Chelsea'de yeterli süre bulamayan Loic Remy ile ilgilendiği iddia edildi. (FOTOMAÇ)

        5

        ÇİZME'DE GUARIN SAVAŞI

        Fenerbahçe, Inter'den Guarin'i istedi ama Lazio da devreye girdi. Sarı lacivertliler Kolombiyalı oyuncusu kiralamaya çalışıyor. (TAKVİM)

        6

        FENER'DE GİZLİ GÜNDEM FALCAO

        Monaco'nun Chelsea'de kiralık oynayan Falcao'yu sezon sonu elden çıkarma kararı aldığı ve menajerlerin Kolombiyalı yıldız için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı ortaya çıktı. Kanarya, sakatlık raporları endişe veren Robin van Persie'nin yerine Falcao'yu düşünmeye başladı. (FOTOMAÇ)

        7

        ASLAN'A DEV GOLCÜ ADAYI!

        Takviye çalışmalarına devam eden G.Saray'da gündeme gelen son isim Kopenhag'ın 1.93'lük golcüsü Cornelius oldu. (FANATİK)

        8

        MELO DÖNÜYOR

        Inter'in hocası Mancini, disiplinsizliğini bahane edip Melo'yu gözden çıkardı. Galatasaraylı yöneticiler, Brezilyalı ön liberoyu tekrar takıma kazandırmak için düğmeye bastı. (AMK SPOR)

        9

        GÖKHAN'IN GÖNLÜ VILLA'DA

        Aston Villa, Gökhan Gönül'e talip oldu! Premier Lig'de oynamayı hayal eden 31 yaşındaki sağ bekin, yıllık 3.5 milyon sterlinlik teklife "Fenerbahçe ile görüşmeden karar veremem" cevabı veridği öğrenildi. (STAR)

        10

        KLOPP MARKOVIC'İ ÇAĞIRDI!

        Fenerbahçe, önümüzdeki sezon için Liverpool'dan Markovic'in bonservisini almayı planlıyordu ama Klopp kapıyı kapattı! Markovic'in eski menajer Rodgers tarafından kiralık gönderilmesi hakkında fikri sorulan Alman menajer, "Markovic'in kuralanmasına kesinlikle izin vermezdim demek, çok kolay olurdu. Ama şu anki şartlarla o zamankikiler aynı değil" diye yanıt verdi. (YENİ YÜZYIL)

        11

        CASSIO GERİ SAYIMDA

        Kaleci arayışlarını sürdüren Beşiktaş Ospina ve Mandanda'dan gelen kötü haberlerin ardından Brezilyalı Cassio için gaza bastı. Tecrübeli kaleciyle prensip anlaşmasına varıldı. (AMK SPOR)

        12

        LIMA'DAN YEŞİL IŞIK

        Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Lucas Lima, "Türkiye'de oynamayı çok isterim. Fenerbahçe taraftarından çok güzel mesajlar alıyorum" dedi ve kulüpler anlaşırsa sarı lacivertli formayı giyeceğini söyledi. (AMK SPOR)

        13

        FENER'E 18'LİK FORVET!

        Henrique Almeida ve Andre Souza'dan yüksek maliyetleri nedeniyle vazgeçen Fenerbahçe, gözünü genç bir imse çevirdi. Hedefte Corinthians'tan Malcolm Silva var! (BUGÜN)

        14

        RHIJN HABER BEKLİYOR

        Galatasaray'ın 1 milyon Euro'su sezon sonu bonusu olmak üzere 3 milyon euro'ya Rhijn transferi için Ajax ile anlaştığı, ancak 4 gündür Hollanda kulübüyle temas kurulmadığı ortaya çıktı. (FANATİK)

        15

        TANNANE'YE TALİP ÇOK!

        Mustafa Denizli'nin tarnsfer listesinin ilk sırasındaki Oussama Tannane için Hercules'e teklif yağıyor! Atalanta'ya transfer olacağı açıklanmasına karşın Faslı yıldızın son talibi St Etienne oldu. (BUGÜN)

        16

        4 YILDIZIN 2'Sİ GELİYOR!

        Yılbaşından sonra Brezilya'ya giden Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım, Gabriel Barbosa, Leandrinho, Lima ve Dudu için kulüpleriyle masaya oturdu. Yıldırım, görüşmeleri yönetime sunduktan sonra takrer Brezilya'ya gidecek ve 4 yıldızdan 2'sini getirecek. (TAKVİM)

        17

        SOSA'YA YENİ TALİP!
        Beşiktaş’ta bu sezon sergilediği başarılı performansla alkış toplayan Jose Sosa’ya, ülkesinin ekiplerinden Esdituantes’in ardından River Plate de talip oldu. Arjantin basınında yer alan haberlere göre, tecrübeli futbolcu için Kırmızı- Beyazlılar’ın resmi teklif hazırlığında olduğu iddia edildi.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ