Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Furkan Özçal: "G.Saray'da oynayabilmek için çok iyi olmam lazım" - Galatasaray Haberleri

        Furkan Özçal, "Ben Kayserispor'da yetiştim ve büyüdüm. Kendimi çok geliştirmem lazım. Galatasaray'da bir çok yetenekli futbolcu var. Onların arasında oynayabilmek için gerçekten çok iyi olmam lazım" dedi.

        Hedefleri arasında Avrupa'da top koşturmak ve A Milli Takım forması giymek de olduğunu aktaran Furkan, "Tabii ki Galatasaray'da oynamayı çok isterim. Böyle büyük bir takımda oynamayı kim istemez ki? Orada dünya yıldızları var" değerlendirmesinde bulundu.

        Galatasaray'ın ligin ilk yarısında ortaya koyduğu performansa değinen Furkan, "Futbolda bazen her şey istediğiniz gibi gitmeyebiliyor ama yarın ne olacağı da belli olmaz. Aradaki puan farkını kapatabilirler de. İnşallah hayırlısı olur" ifadelerini kullandı.

        "İLK YARININ SONLARINDA TOPARLANDIK"

        Kayserispor formasıyla ilk yarıda 16 maça çıkan Furkan, sezona iyi bir başlangıç yapamamalarına karşın daha sonra iyi sonuçlar almaya başladıklarını dile getirdi.

        "Ligin başında çok puan kaybı yaşadık. Hatta üst üste 5 maç kaybettik. Bu durum bizi çok etkilemişti ama ilk yarının son bölümlerinde toparladık" diyen Furkan, "Bu performans tabii ki yeterli değil. Daha üst sıralara tırmanmamız lazım. Ligin ikinci yarısında telafisi olmayan maçlara çıkacağız. Daha ciddi mücadeleler vermemiz lazım. İnşallah rahat bir konumda ligi bitiririz" şeklide konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ