Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Gollerin efendisi Beşiktaş - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Süper Lig’de hücum anlamında ilk yarının en keyif veren takımıydı Beşiktaş... Siyah-Beyazlılar, rakip ağlara 41 gol bırakmış, 41 puanla zirveye tırmanmış, ikinci yarıyı da 41 gün sonra açmıştı.

        İkinci yarının başında Beşiktaş’ın iki maçı ertelenirken F.Bahçe’nin maç fazlasıyla 5 puanlık avantaj yakalaması tek bir soruyu öne çıkarmıştı: Ertelemeler Beşiktaş’ı nasıl etkileyecek? Dün bu sorunun cevabı ortaya çıktı: Kartal kaldığı yerden devam ediyor...

        1- 4x4’LÜK MAKİNE

        İlk yarıyı 4-0’lık Torku Konya zaferiyle kapatan Beşiktaş, ikinci yarıyı da aynı tarifeyle açtı. Siyah-Beyazlılar ligin ilk yarısında deplasmanda 4-0 yendiği Gaziantep’i İstanbul’da da 4-0’la evine yolladı.

        2- MÜTHİŞ ORTALAMA

        Gaziantepspor karşısında aldığı 4-0’lık galibiyet, Beşiktaş’ın 18. maçında ligdeki toplam gol sayısını 45’e çıkardı. Siyah-Beyazlılar’ın maç başına gol ortalaması da 2.5’a yükselmiş oldu.

        3- KEYİF GARANTİ

        Kartal, akıllara şunu kazıdı: Beşiktaş’ın maçına gelene keyif garanti! Zira Siyah-Beyazlılar dün 18. lig maçına çıktığı ve 8. kez bir maçı 3 ve fazlasında gol atarak tamamlamayı başardı.

        4- GOMEZ USTA!

        Gomez bir kez daha ‘ustalığını’ konuşturdu. İlk yarıda durgun görünen, ikinci yarı 2 topu kaleye, 1’ini direğe nişanlayan Alman yıldız, 15 gole ulaştı ve krallık sıralamasında zirveye yükseldi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ