Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Hami Mandıralı: Galip gelemediğiniz zaman... - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Kayserispor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu

        İŞTE MANDIRALI'NIN SÖZLERİ...

        "İlk yarı olağanüstü futbol, ikinci yarı kaçan pozisyonlar, penaltı. Bu galibiyeti yönetime armağan ediyorum, çok uğraşıyorlar. İşimiz bu. Benim için bir tane Trabzonspor var. Onlara gerçekten hem ağabeylik, hem hocalık yapıyoruz. Bu galibiyetle keyif bulduk, inşallah böyle devam eder."

        "BAŞTA KAPTAN ONUR OLMAK ÜZERE..."

        "Ben duygularımı çok açık paylaşan bir insanım. Sporda galip gelemediğiniz zaman moraliniz olmuyor ve insan içine çıkamıyorsunuz. Bugün olağanüstü oynadı takım. Başta kaptanımız Onur olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Zorlanarak kazandık, çalışmaya devam"

        BASIN TOPLANTISI

        Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'u 2-1 yendikleri maçta, kazandıkları için mutlu olduklarını ancak daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

        Mandıralı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, camia olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Özellikle geçen hafta çalışma ve performans olarak oyuncularımızla müthiş bir diyalog kurduk. Farklı şeylerle olayın ciddiyetini anlatmaya çalıştık. Dışardan, Ömer Çam hocamızdan destek de aldık. Toplantılar ve diyaloglar iyi geçti" dedi.

        Bu toplantılarda herkesin çok mutlu olduğunu ifade eden Mandıralı, "Oyuncular, mutlu oldu. İçlerindeki enerjiyi sahaya yansıttılar. Başta kaptan olmak üzere tüm oyuncuları kutluyorum. Kazandık, mutluyuz ama çok çalışmamız lazım, bunu da biliyoruz. Çünkü işimiz çalışmak. Bu süreci, çok çalışarak daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

        Mandıralı, taraftarların maça ilgi göstermemesiyle ilgili bir soru üzerine, şunları kaydetti:

        "Seyirci, bütün futbol takımının 12. adamıdır, en büyük desteğidir. Trabzonspor, sadece benim Trabzonsporum değil, bizim Trabzonsporumuz. Herkesin sahip çıkası lazım. Taraftarın sahada destek çıkması gerekiyor. İlk yarı olağanüstü futbol, skor ve goller geldi. Rakip penaltı kaçırdı, ikinci yarıda biz kaçırdık. Orada taraftara, desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Tamamı ile eleştirilere yönelik konuşmalar ve tepkiler var. Bu tabii hepimizi rahatsız ediyor. Oyuncu kadromuz bu. Bu arkadaşlarla sezon sonuna kadar gideceğiz, bizim için hepsi çok kıymetli. Tüm oyunculardan faydalanmaya çalışıyoruz. Tabii memnun olmuyorlar ama sırf onlar memnun olsun diye onların istediği bir oyuncuyu oynatmak gibi bir düşüncemiz olmadı, olmayacak da. Çünkü biz onlarla hafta boyu çalışıyoruz. Gördüğümüzü, inandığımızı, hazır oyuncuları sahaya sürüyoruz."

        ÖZÜR DİLEDİ

        Stattan ayrılırken de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mandıralı, Akhisar Belediyespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının ardından yaptığı, "Bu takım sezon başında hiç çalışmamış" şeklindeki açıklamasıyla ilgili özür diledi.

        Mandıralı, söylememesi gereken bir şeyi söylediğini belirterek, "Bazen söyledikleriniz net anlaşılmıyor ve herkes üstüne alınıyor. Belki söylememem gereken bir şeydi. Biz insan olarak hep mazeretlere sığınırız ya, belki ben de o anki ruh halimle öyle bir şey söyledim. Benden önce takımı çalıştıran hocalarımdan, böyle bir beyanat verdiğim için özür diliyorum. Şota hocamızdan, Sadi hocamızdan özür diliyorum. Söylememem gereken bir şeydi. Şimdi yüzümüz gülüyor ve daha iyi çalışacağız" şeklinde görüş bildirdi.

        Mandıralı, maçın ardından taraftarların kendisine gösterdiği tepki nedeniyle Hüseyin Avni Aker Stadı'nı ağlayarak terk eden Yusuf Erdoğan ile ilgili olarak ise "Bütün oyuncularımız kıymetli. Başka şansımız yok, sonuna kadar bu oyuncularımızla gideceğiz. Şimdilik eleştiriyi bir kenara bıraksınlar" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ