Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta? Muhtemel ilk 11'ler - Futbol Haberleri

        HT SPOR

        Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş şampiyonluk mücadelesi verecek. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Fenerbahçe ve Beşiktaş Muhtemel 11'leri ve fazlası için işte detaylar...

        Bir yanda Van Persie, diğer tarafta Gomez olacak, kanatlarda Nani ve Quaresma kapışacak. Futboluyla, yıldızlarıyla, topladıkları puanlarla fark yaratan iki dev, bugün Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. 35 maçtır iç sahada derbi kaybetmeyen Fenerbahçe, kazanırsa Kartal’ın 2 puan önüne geçip ligin zirvesini devralacak. Bir maçı eksik olan Beşiktaş, eğer galip gelirse Kanarya ile puan farkını 4’e çıkarıp şampiyonluk yolunda büyük bir adım atacak... Merakla beklenen derbi saat 20.00’de başlayacak, tüm Türkiye’de hayat duracak.

        Fenerbahçe, Beşiktaş maçı hazırlıklarını Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 11.00’de başlayan antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Lokomotiv Moskova maçında görev alan oyuncular aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaparken, diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Pas organizasyonları ile devam eden çalışma, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Futbolcuların son derece neşeli ve keyifli olduğu idmanda renkli görüntüler de ortaya çıktı.

        'YENMEK YETMEZ'

        Teknik direktör Vitor Pereira Teknik direktör Vitor Pereira, Beşiktaş derbisi için futbolcularını özel olarak motive ederken, “Sadece kazanmak, rakibi mağlup etmek bize yetmez. Bu maça öyle hazırlanmalıyız ki, 90 dakika bittiğinde rakibimize bizim şampiyon olacağımız mesajını vermeliyiz” dedi.

        'AKILLARINA KAZIMALIYIZ'

        Portekizli ayrıca oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Sadece kazanmak, rakibi mağlup etmek bize yetmez. Bu maça öyle bir hazırlanmalıyız ki 90 dakika bittiğinde rakibe bizim şampiyon olacağımız mesajını vermeliyiz. Stadımızdan ayrılırken, ne kadar güçlü olduğumuzu ve şampiyonluğu ne kadar istediğimizi onların aklına kazımalıyız. Bundan sonra çıkacakları her maça bizim bu isteğimizi ve gücümüzü hatırlayarak çıkmalarını sağlamalıyız” gibi ifadeler kullandı. Futbolda motivasyonun çok önemli olduğuna inanan Pereira bu konuda tüm Samandıra’yı seferber etmiş durumda.

        FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER

        Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Şener Özbayraklı), Simon Kjaer, Bruno Alves, Caner Erkin, Luis Nani, Mehmet Topal, Josef de Souza, Diego Ribas, Volkan Şen, Robin van Persie (Fernandao)

        Beşiktaş: Tolga Zengin, Andreas Beck, Marcelo Guedes, Alexis Delgado, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jose Sosa, Olcay Şahan, Mario Gomez

        FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

        Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş 29 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de mücadele edecek. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak mücadele Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak.

        Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın oynayacağı derbi maçı Cüneyt Çakır yönetecek. Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Ok olacak.

        VAN PERSİE YİNE İLK 11'DE

        Pazartesi günü ligin zirvesinde fırtınalar koparacak derbi öncesinde Fenerbahçe’nin en ilerideki silahı dünyaca ünlü yıldız Robin van Persie olacak. Bursa maçında yedek kaldıktan sonra başkan Aziz Yıldırım konuya müdahale ederken Pereira’yı, Van Persie’yi oynatma konusunda uyarmıştı. Lokomotiv deplasmanında 90 dakika sahada kalan Hollandalı’nın Beşiktaş derbisinde de sahaya 11’de çıkacağı ve maça oldukça motive bir şekilde hazırlandığı öğrenildi.

        KİMLİK GÖSTERİSİ!

        Beşiktaş’ta Fenerbahçe derbisi öncesi ‘motivasyon toplantıları’ sürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularını hem taktik hem de mental açıdan Kadıköy’e hazırlarken bir noktanın altını çizdi. Mini toplantılarda oyuncularına seslenen Güneş, “Sezon başından bu yana kazandık, kaybettik, berabere kaldık. Ancak şu bir gerçek ki, oynadığımız her maçta galibiyete yakın olan taraftık. Her zaman futbol oynadık. Bulunduğumuz yere de sonuna kadar hak ederek geldik. Ligin en keyif veren futbolunu ortaya koyduk. Şimdi bunu Kadıköy’de de gösterme zamanı. Sahaya çıkıp en iyi olduğumuza herkesi ikna edebiliriz” ifadelerini kullandı. Siyah-Beyazlı oyuncuların da bu açıklamaların ardından hocalarına “Kağıt üzerinde tek tek incelendiğinde herkes farklı sonuçlar çıkarabilir. Ancak biz takım olarak F.Bahçe’den daha iyi olduğumuzu biliyoruz. Bu kimliğimizi de göstermek istiyoruz” cevabını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ