Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fenerbahçe Amedspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek? - Futbol Haberleri

        HT SPOR

        Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında Fenerbahçe ile Amedspor rövanş maçına çıkacak. Peki Fenerbahçe Amedspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar...

        İlk karşılaşmasında 3-3 beraberlikle sonuçlanan Fenerbahçe-Amedspor maçı bugün oynanacak rövanş maçıyla yarı finalisti belirleyecek. Diyarbakır'da oynanan ve 3-3 biten ilk karşılaşmanın ardından Amedspor, Ülker Stadyumu'nda oynanacak rövanş maçı için İstanbul'a geldi.

        NASIL TUR ATLARLAR?

        İlk maçta avantajı 3-3’lük skor elde eden Fenerbahçe, rövanşta kazanması durumunda turu geçen taraf olacak. Sarı-Lacivertliler ayrıca 0-0, 1-1 ve 2-2’lik beraberliklerde de turu geçecek. Maçın 3-3 bitmesi durumunda ise karşılaşmada uzatmaya gidilecek. Uzatma bölümünde gol olmaması durumunda yarı finalisti seri penaltı atışları belirleyecek. Diyarbakır ekibinin ise turu geçmesi için galip gelmesi ya da 4 ve üzeri gollü beraberlik alması gerekecek.

        MUHTEMEL 11'LER;

        FENERBAHÇE: Fabiano, Şener, Alves, Kadlec, Hasan Ali, Ozan, M.Topuz, Uygar Mert, Nani, Diego (Alper), Fernandao

        AMEDSPOR: Levent, Abdullah, Şevket, Ercan, Başaran, Kamil, Ercüment, Ferdi, Mansur, Şehmus, Mehmet Sıddık

        Ziraat Türkiye Kupası kapsamında oynanacak Fenerbahçe Amedspor çeyrek final rövanş maçı 03 Mart Çarşamba günü(bugün) saat 18.15'te başlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma Atv kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        DUYGUSAL ANLAR

        Fenerbahçe’de bir grup kongre üyesinin gerçekleştirdiği organizasyon kapsamında Diyarbakır’ın Sur ilçesinden gelen 45 çocuk dün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde antrenmanı izledi. Yaşları 8 ila 10 arasında değişen çocuklar, tesisleri gezip antrenmanı seyrettikten sonra futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Teknik heyet ve yıldız futbolcularla çocukların buluşmasında ise duygusal anlar yaşandı... SarıLacivertli formalarla antrenmanı takip eden çocuklar bugün de Fenerbahçe-Amed Sportif Faaliyetler maçını Ülker Stadı’nda izleyecek.

        YÜZLER GÜLÜYOR

        Özellikle ligin ikinci yarısında Samandıra’daki takımdaşlık duygusu artmaya başlamış ve futbolcuların birbirleriyle ve teknik heyetle olan diyaloğu ilerlemeye başlamıştı. Başkan Aziz Yıldırım’ın Samandıra çıkarmaları da bu konuya olumlu etki ederken Beşiktaş’a karşı alınan derbi zaferiyle Samandıra’nın havası tamamen pozitife döndü. Futbolcuların oldukça keyifli oldukları gözlemlenirken bol bol şakalaştılar ve iyi bir antrenman yaptılar.

        AMED SPORTİF TARAFTARI YOK

        İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar doğrultusunda, Diyarbakır ekibinin taraftarları maçı statta seyredemeyecek. İki takım arasında oynanan ilk karşılaşma, Amed Sportif Faaliyetler’in cezası nedeniyle seyircisiz oynanmıştı. Fenerbahçeli taraftarlar da güvenlik gerekçesiyle stada alınmamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ