Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Braga-Fenerbahçe maçı hakem yorumu - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM / BÜLENT YAVUZ

        "Bu maç UEFA'nın Türkiye'ye yaşattığı kapkara bir gecedir. Neden mi? Çünkü henüz daha hiçbir Avrupa Şampiyonası finallerine gidememiş, maç yönetememiş; tabiri caizse çaylak hakemini çok önemli bu maça vermesi oldu. Hakem de maşallah UEFA'nın yüzünü kara çıkarmadı. Aynen kendisine yakışan basiretsiz, korkak ve eyyam dolu bir maç yönetti. Zaten 11. dakikada maçın neticesi belli oldu. Hakem ekibi maçı ev sahibine vermek için kararlıydı. Kaldırılmayan bayrak bunun en önemli göstergesiydi. Daha sonra 66. dakikadaki penaltı hakemlik açısından tam bir yüz karası durumdu. Üstüne üstlük bu pozisyonda hiçbir günahı olmayan, ellerinin hiçbir suçu olmayan Mehmet Topal, kırmızı kart görüncü işin iyice çivisi çıktı. Fenerbahçe artık sahada sakin ve dingin görmek mümkün değildi. Hakem beyefendi oyunu bozdu. Çığırından çıkardı. Verdiği kararlarla Fenerbahçe elendi. Adeta kabus dolu bir geceyi de hem Fenerbahçe'ye hem de Türkiye'ye yaşattı. UEFA hakem patronu Mr. Collina bu gece acaba mutlu mudur? Maçı seyrettiğine adım gibi eminim. Bakalım bu 'Korkunç Ivan' Collina'dan gereken cezayı alacak mı?

        Fenerbahçe turu bıraktı ama çok da büyük ağır yaralar aldı. Pereira tribüne yollandı. Mehmet Topal, Alper Potuk ve Volkan Şen kırmızı kart gördü. Bu ruh hali ve psikolojik bozukluğu Fenerbahçe'nin kolay kolay kaldıramayacağını düşünüyorum. Bir hakem çıkıp geliyor ve Türkiye'nin göz bebeği olan bir takımı paramparça ediyor. Hakikaten pes!

        Sahi unutmadan da şunu söylemek istiyorum. Yatın kalkın Türk hakemlerine dua edin. Yabancı, yabancı diye söylenenlere de çok iyi bir örnek olmuştur..."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ