Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan patlaması! - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Bir hakem bir maçın kaderiyle ancak bu kadar oynayabilir... Belki sahada 22 futbolcu vardı ama Hırvat hakem Ivan Bebek, rezalet performansıyla yıldızlaştı! Taraflı düdükleriyle maçı çığrından çıkardı.

        HAKEM KONTROLÜ KAYBETTİ

        Ofsaytları atlayan, F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’yı çok basit bir şekilde tribüne yollayan Bebek, dakikalar ilerledikçe kontrolü iyice kaybetti. Ofsayttan atılan gole rağmen Kanarya, ilk yarının sonunda skoru 1-1’e getirdi ancak hakemi yenemedi. 66’da ofsaytla başlayan pozisyonda olmayan penaltıyı veren ardından ucuz bir şekilde Mehmet Topal’ı atan Bebek, Sarı- Laciverli futbolcuların sinirleriyle oynadı.

        ALPER’DEN RAKİBE TEKME

        Braga’nın peş peşe gelen golleri sonrası temsilcimizin tur umutları iyice azalırken, son 10 dakikada Sarı-Lacivertli futbolcular iyice hırçınlaştı. 87’de rakibine arkadan tekme atan Alper Potuk, direkt kırmızı kart gördü ve Kanarya 9 kişi kaldı... 6 dakikalık uzatmada ise saha iyice karıştı.

        ALKIŞLI PROTESTO

        Volkan Şen’in rakibine yaptığı faul sonrası hakem, milli futbolcuya sarı kart gösterdi. Ancak bu karar Sarı-Lacivertli futbolcuyu daha da gerginleştirdi. Önce rakip futbolcuyla sonra da Braga yedek kulübesiyle tartışmaya giren Volkan, ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Volkan ise alkışladığı hakemi eliyle itti. Genel menajer Hasan Çetinkaya’nın güçlükle sakinleştirdiği Şen’e 3 ila 4 maç ceza gelebileceği öğrenildi. MAÇ SONU GERGİNLİK Hakem Ivan Bebek’in skandal yönetimi, F.Bahçeli futbolcuların sinirlerini alt üst ederken, gerginlik maç sonu da devam etti. Mücadele sırasında kendisini kontrol etmekte zorlanan Volkan Şen’in soyunma odasına sinir harbi geçirdiği öğrenildi. Hakemlerin üzerine yürümek isteyen milli futbolcuyu, takım arkadaşları ve takım arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Diğer oyuncuların da koridorda hakem heyetine büyük tepki gösterdiği ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ