Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maç sonuçları, Wolfsbrug: 2 -Real Madrid: 0, PSG: 2 - Manchester City: 2 - Futbol Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesi ilk maçında Paris Saint Germain ile Manchester City karşı karşıya geldi.

        2

        Paris Saint Germein mücadeleye; Trapp, Silva, Andrade, Aurier, Luiz, Motta, Di Maria, Matuidi, Rabiot, Cavani, İbrahimovic 11'yle başlarken,

        3

        Manchester City ise Hart, Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy, Fernando, Fernandinho, Navas, Silva, De Bruyne, Aguero 11'yle sahada yer aldı.

        4

        Maça hızlı başlayan taraf Manchester City oldu. Henüz 1. dakikada savunmanın arkasına kaçan Aguero'yu cezaalanına girmeden David Luiz yere düşürdü ve maçın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

        5

        Kontra atakta City savunmasını az yakalayan PSG, müthiş bir pozisyondan yararlanamadı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Matuidi topu ağlara yollayamadı.

        6

        Karşılaşmanın 14. dakikasında Paris Saint Germain, Zlatan İbrahimovic'in kullandığı penaltı vuruşunu gole çeviremedi. Joe Hart, Şampiyonlar Ligi'nde son 3 penaltıyı kurtararak kalesinde gole izin vermedi.

        10

        Golden 3. dakikada sonra City defansı inanılmaz bir hata yaptı. Gecenin şansız ismi Zlatan, bu hatayı affetmedi ve takımına eşitliği sağlayan golü attı: 1-1

        11

        İlk yarıda başka gol olmayınca iki takımda 1-1'lik eşitlikle soyunma odasının yolunu tuttu.

        12

        İkinci yarıya Paris etkili başladı. 59. dakikada arka direğe seken topu Rabiot ağlara gönderdi ve City karşısında skoru 2-1'e taşıdı.

        16

        Karşılaşmaya Wolfsburg; Benaglio, Vieirinha, Naldo, Dante, Rodríguez, Luiz Gustavo, Guilavogui, Henrique, Arnold, Draxler, Schürrle 11'yle başlarken,

        17

        Real Madrid ise Navas, Pepe, Ramos, Marcelo, Danilo, Kroos, Bale, Casemiro, Modrid, Ronaldo, Benzema 11'yle mücadelede yer aldı.

        18

        Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Real Madrid, Ronaldo'nun ayağından gol buldu fakat maçın hakemi ofsayt gerekçesiyle golü vermedi.

        19

        14. dakikada Karim Benzema kaleciyle karşı karşıya kaldı. Net pozisyondan Fransız yıldız yararlanamadı.

        20

        Wolfsburg karşılaşmanın 17. dakikasında Rodriguez'in penaltıdan attığı golle Madrid karşısında 1-0 öne geçti

        21

        25. dakikada bu kez Albard sahneye çıktı ve skoru 2-0'a taşıdı. Real Madrid peş peşe gelen 2 gol sonrası neye uğradığını şaşırdı.

        25

        İkinci yarı bir taraftar sahaya girdi. Kısa bir süre oyun durduktan sonra kaldığı yerden devam etti.

        26

        Mücadelenin 73. dakikasında Ronaldo kaleyle karşı karşıya net fırsattan yararlanamadı.

        27

        Kalan dakikalarda gol olmayınca Wolfsburg, Real Madrid karşısında tarihi bir zafere imza atarak rövanş maçı öncesi büyük avantaj elde etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ