Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Pinto da Costa yeniden Porto Başkanı - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM DIŞ HABERLER | EGEMEN ŞAŞTIM

        Porto'daki başkanlık seçimini yeniden Pinto da Costa kazandı.

        Ejderhalar'da 32 yıldır başkanlık koltuğunda oturan 78 yaşındaki futbol adamı mavi-beyazlı kulüpte 4 yıl daha başkanlık yapmaya hak kazanmış oldu.

        Pinto da Costa seçim sonuçlarının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli futbol adamı "Takımda çok fazla değişiklik olmayacak, sadece gereken bölgelere oyuncu transferi yapılacak. Önümüzdeki sezon ligde şampiyon olabilecek bir takım görmek istiyoruz" dedi.

        BRUNO ALVES PORTO'YA DÖNEBİLİR

        Transfer hakkında konuşan da Costa, mavi-beyazlıların eski futbolcuları Joao Moutinho, Pepe veya Bruno Alves'in bu yaz takıma dönmelerinin mümkün olduğunu söyledi. Porto Başkanı, Vincent Aboubakar'ın ise transfer döneminde takımdan ayrılmayacağını belirtti.

        JORGE JESUS SORUSU...

        Pinto da Costa, Benfica'da önemli başarılar elde eden ancak daha sonra Sporting Lizbon'la anlaşan Jorge Jesus'la olan yakın arkadaşlığının hatırlatılması üzerine "Onunla hiçbir zaman çalışmam diyemem, ama arkadaşlık başka bir şey ve insanlar bunu karıştırıyor. Ayrıca o Sporting Lizbon taraftarı." diye konuştu.

        "BİZİMLE ÇALIŞIRKEN MİLYONLAR KAZANDI"

        Ejderhalar'ın efsane başkanı, süper menajer Jorge Mendes hakkında ise "Jorge Mendes'le beraber harika anlaşmalar yaptık. Bizimle iş yaparken milyonlar kazandı. Daha sonra fazlasını kazanabileceğini düşünerek Valencia ve Benfica'yla çalışmaya başladı. Jorge Mendes'le çok iyi bir arkadaşlığım var ancak bunun işle bir ilgisi yok" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ