Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Konyaspor'un yeni sponsoru Atiker olacak - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Torku Konyaspor, yeni sezonda geçerli olmak üzere, Atiker Şirketler Grubu ile 3 yıllık isim sponsorluğunda anlaştı.

        Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Konya Büyükşehir Stadı'nda düzenlenen imza töreninde, Konyaspor'un son günlerde Konya'yı en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi.

        Torku Konyaspor'un önümüzdeki sezondan itibaren Avrupa'da da sesini duyuracağını belirten Şan, Konyaspor tarihinde yeni bir sayfa açıldığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

        "Kulüp isim sponsoru olarak Konya'mızın ulusal ve uluslararası alanda bir markası olan Atiker firmasıyla isim sponsorluğu üzerine anlaşmış bulunmaktayız. Atiker'in, Konyaspor'a önceki yıllarda çok büyük destekleri oldu. Bugün de bu desteği taçlandırıyor. Önümüzdeki sezondan itibaren başlangıçta 3 yıllık bir dönem için anlaşma sağlandı. Kulübümüzün ismi önümüzdeki sezon 'Atiker Konyaspor' olacak. İki camiaya da hayırlı olsun."

        "HOLMEN VE MEHMET USLU İLE ANLŞACAĞIZ"

        Transfer konularına da değinen Şan, iç transfer çalışmaları kapsamında Holmen ve Mehmet Uslu ile önümüzdeki günlerde anlaşma yapılacağını dile getirdi.

        Mehmet Uslu ile prensipte anlaşmaya varıldığını bildiren Şan, futbol ve transfer komitesinin çalışmaları doğrultusunda önümüzdeki sezon için hazırlık yapıldığını belirtti.

        "KONYA'YA MİNNET BORCUNU ÖDEMEK İÇİN..."

        Atiker Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker de Konya'ya minnet borcunu ödemek adına böyle bir çalışma yaptıklarını aktardı.

        Konyaspor'un yanında olduklarını ve yardımcı olmaya çalıştıklarını anlatan Atiker, "Konya'yı Türkiye'de en iyi şekilde tanıtabilmek ve Atiker ile Konyaspor'u birleştirip daha iyi yerlere getirmeyi canı gönülden istiyoruz. Konya'ya ve Konyaspor'a hayırlı olsun. Bugüne kadar Konyaspor'a destek veren kurum ve kuruluşlara da teşekkür ederim." dedi.

        Konuşmaların ardından Konyaspor ile Atiker arasında 3 yıllık sözleşme imzalandı. Konyaspor, haziran ayından itibaren "Atiker Konyaspor" adıyla mücadele edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ