Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman: Beşiktaş'ın gündemi şampiyonluk - Beşiktaş Haberleri

        Spora Şiddetin Önlenmesi Çalıştayı’na katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, NTV Spor’da gündeme dair soruları yanıtladı.

        Galatasaray-Beşiktaş maçıyla ilgili spekülasyonlara tepki gösteren Orman, “Şöyle olacak, böyle olacak diye son 3-4 gündür kamuoyunu yönlendirmeye çalışıyorlar. Beşiktaş’ta transfer olacağını dile getiriyorlar. Ayıp şeyler bunlar. Derbi rahat mı geçer bilmem; ama büyük kulüpler, büyük oyunculardan oluşur. Beşiktaş da Galatasaray da büyük kulüp. Sahada güzel bir maç yapacaklar. Mesele, saha dışına çıkıp o işleri yönlendirmeye çalışmalar. Cin olmadan cin çarpmalar. Ayıp şeyler. Yok ‘Galatasaray böyle yapacakmış’, ‘Beşiktaş’ın şu oyuncusu transfer olacakmış.’ Kimse yemiyor bunları. Biz maçımıza çıkacağız elimizden gelen gayretle kazanmak isteyeceğiz.” diye konuştu.

        ‘ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİK’

        Şampiyonluk yarışına da değinen Fikret Orman, “Öngörü yapmak istemiyorum. Beşiktaş, tüm bireyleri, camiası, futbolcu ve teknik heyetiyle şampiyonluğa hedeflenmiş durumda. Şampiyonluğu çok istiyoruz ve açıkçası hak ettiğimizi düşünüyoruz. Fenerbahçe’yle mücadele ediyoruz. Onlar da hakettiklerini düşünüyorlardır. Bunlar doğal şeyler. Önümzde 3 maç var ve o maçları kazanmak istiyoruz. Sahada oyuncularımız karar verecekler.” ifadelerini kulllandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ