Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira: "Sürprize izin vermeyin" - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında bugün Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, oyuncularını dikkatli olmaları konusunda uyardı.

        Portekizli çalıştırıcı dün yapılan son idman öncesinde talebeleriyle yaptığı toplantıda, “Bu sezonki hedeflerimizden biri de Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak. Bugüne kadar başarılı bir şekilde ilerledik ve finale çıkmamız bir, kupayı almamız için iki adım kaldı. Torku Konyaspor ile oynadığımız ilk maçı 3-0 kazanırken çok iyi bir futbol sergiledik. Aynı görüntüyü tekrarlamalıyız. Çünkü rakibimizin gücü ortada. Evet önemli bir avantajımız var ancak bunun rehavetine kapılırsak ağır bir fatura öderiz. Bunun için hepinizden dikkatli olmanızı ve maça iyi konsantre olup sürprize izin vermemenizi istiyorum” dedi.

        ‘KALİTENİZİ ORTAYA KOYUN’

        Tam konsantre olunması halinde önlerinde hiçbir engelin kalmayacağının altını da çizen teknik direktör Vitor Pereira, “Hepiniz kaliteli isimlersiniz. Bu kalitenizi sahaya yansıtmanız halinde ortada hiçbir sorun kalmaz. Her rakibi rahatlıkla yeneriz. Onun için çıkın, sizden istenileni yerine getirin ve adımızı finale yazdıralım” ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ