Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş taraftarı tesislere akın etti - Beşiktaş Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de derbi maçta Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yenen Beşiktaş'ı, taraftarları tesislerde coşkulu bir şekilde karşıladı.

        BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelen bini aşkın siyah-beyazlı taraftar, tezahüratlar yapıp meşaleler yakarak galibiyetin coşkusunu yaşadı.

        Şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyet elde eden Beşiktaş'ın takım otobüsü, taraftarların ilgisinden dolayı uzun süre tesise giremedi. Takım otobüsünün ön tarafına gelen Beşiktaşlı futbolcular, ilgiyle taraftarların coşkusunu izledi.

        Takım otobüsünün tesise girebilmesi için güvenlik güçleri yoğun çaba sarf etti. Otobüsün tesise girmesiyle taraftarlar dağılmaya başladı.

        Öte yandan derbiden sonra Beşiktaş Meydanı'nda da taraftarlar galibiyeti coşkulu bir şekilde kutladı.

        ELAZIĞ'DA KUTLAMALAR

        Elazığ'da Galatasay ile Beşiktaş arasında oynan derbi sonrası sokaklara dökülen binlerce siyah-beyazlı taraftar İstiklal Marşı okuduktan sonra "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları attı. Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde oynanan derbi maçta Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 mağlup etti. Maçın bitmesiyle beraber binlerce Beşiktaşlı taraftarlar coşkuyla sokağa çıktı. İzzetpaşa Meydanı'ndan öğretmen evine kadar tezahüratlarla yürüyen Beşiktaşlılar, burada toplanarak İstiklal Marşı okudu. Ardından 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' ve 'Şampiyon Beşiktaş' sloganları atan taraftarlar olaysız bir şekilde dağıldı.

        BİTLİS'TE GALİBİYET SEVİNCİ

        Galatasaray'ı mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Beşiktaş'ın galibiyet sevinci Bitlis'te de yaşandı.

        Beşiktaş'ın Bitlis'teki taraftarları maçın son düdüğünün çalmasıyla birlikte kent merkezinde araçlarla konvoylar oluşturdu. Oluşturulan araç konvoyu ile caddelerde korna çalarak sevinç gösterisinde bulunan taraftarlar galibiyet sevincini doyasıya yaşadı. Caddeden geçen düğün konvoyları da zaman zaman korna çalarak sevince ortak oldu.Bir süre araçlarla korna çalarak galibiyeti kutlayan taraftarlar, şampiyonluğun biraz daha yaklaştığını ifade ettiler.

        KONYA'DA 'ŞAMPİYON' SESLERİ

        Konya'da Beşiktaş taraftarları Galatasaray galibiyeti sonrası kutlama yaptı.Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek, şampiyonluğa yaklaşması siyah-beyazlı taraftarları coşturdu. Zafer Meydanı'nda toplanan Beşiktaş taraftarları tezahürat ve marşlar eşliğinde kutlama yaptı. Taraftar grubu "Şampiyon Beşiktaş" sloganları eşliğinde Kültür Park'a yürüdü. Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ