Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Lucescu için Razvan'lı formül - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN TELLİ
        Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray, eski hocası Mircea Lucescu’yu ikna edebilmek için her yolu deniyor.

        2

        Başkan Dursun Özbek, teknik direktör listesindeki bir numaralı tercihi olan Lucescu’yu göreve getirebilmek için Rumen teknik adamın şart koştuğu, oğlu Razvan’ın da kendisiyle birlikte Galatasaray’a gelmesi konusuna formül arıyor.

        3

        Tecrübeli çalıştırıcıyla yapılan ilk görüşmede, ‘Ben sportif direktör olayım, oğlum Razvan da teknik direktör olsun’ cevabı alan yönetim bu öneriye sıcak bakmamıştı.

        4

        Ancak gelecek yıl şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak isteyen Özbek yönetimi, Türkiye’yi yakından tanıyan ve daha önce şampiyonluklar yaşamış Rumen hocadan da vazgeçmek istemiyor.

        5

        Bu nedenle Lucescu’yu elden kaçırmak istemeyen ve bu duruma çare arayan kurmayların, tecrübeli teknik adamı ikna edebilmek için ‘Oğlunu da al gel ama sen teknik direktör ol, o da senin yardımcın olsun’ önerisinde bulunacakları öğrenildi.

        6

        EN AZ 2 YIL LUCE
        G.Saray’a gelirken yardımcısı olarak oğlunu getirmesinde bir sakınca görmeyen Sarı-Kırmızılı yönetimin, Lucescu’nun en az 2 yıl takımın başında sahaya çıkması şartı koşacakları bildirildi.

        7

        İdareciler, teklifi kabul etmesi halinde Rumen çalıştırıcıya Florya’nın tüm sorumluluğunu da verebileceklerini iletti.

        8

        Öte yandan Lucescu’nun yüksek yıllık ücreti ve isteyeceği transfer bütçesi gibi önemli konulara ise kulübün içinde bulunduğu mali durum göz önüne alındığında nasıl bir çözüm bulunacağı henüz bilinmiyor.

        9

        Tecrübeli teknik adamın Shakhtar Donetsk'teki 12 yıllık macerası da sona erdi.