Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarı Gökhan Gönül'ün formasını müzede istemiyor - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Gökhan Gönül... Fenerbahçe ile özdeşleşmiş bir isim. Tam 9 yıldır Sarı-Lacivertli formayı giyiyordu ve kaptanlığa kadar da gelmişti. Fazla uzatmaya gerek yok, tüm Fenerbahçeliler’in sevdiği bir isimdi. Üstelik bu sevgi onun formasının Fenerbahçe Müzesi’ne konulmasına kadar varmıştı. 2 Mayıs 2013’te Luz Stadı’nda Benfica ile oynanan rövanş maçında 61. dakikada Gaytan’ın sert darbesiyle yüzü ve forması kana bulanmış ve sahayı terk etmek zorunda kalmıştı. İşte o maç sonrasında Mehmetçik Basri Dirimli ile özdeştirilerek 77 numaralı kanlı forma Fenerbahçe Müzesi’ne konuldu.

        ARTIK İSTENMEYEN ADAM

        Böylesine değerli bir isimdi Gökhan Gönül Fenerbahçe için. Ancak geride kalan sezonda daha maçlar bitmeden Beşiktaş’la görüşüp anlaşması ve dün de resmen Siyah-Beyazlı takıma imza atması Sarı-Lacivertliler’i çileden çıkardı. Baş tacı edilen Gökhan Gönül artık istenmeyen adamdı. Taraftarlar bu gidişe isyan ederken şimdi müzeye konulan 77 numaralı kanlı Gökhan Gönül formasının kaldırılmasını istiyorlar. Bunun için de kulüp faks ve telefon yağmuruna tutuluyor. Bu tepki karşısında yönetimin nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu.

        FORMASI MÜZEDE

        F.Bahçe’nin 2 Mayıs 2013’te Lizbon’daki Luz Stadı’nda Benfica ile oynadığı Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Gökhan Gönül yüzüne aldığı tekme ile kanlar içinde kalmıştı. İşte o günün anısına çok sevilen Gökhan’ın 77 numaralı forması Fenerbahçe Müzesi’ne konuldu. O günden bu yana da forma müzede duruyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ