Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Balıkesirspor Balıkesirspor, Youssef Yeşilmen'i istiyor! - Futbol Haberleri

        Transfer döneminde Bandırmaspor'dan Mehmet Boztepe, Atiker Konyaspor'dan İshak Çakmak, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'dan Doğa İşeri, İnegölspor'dan Atilla Özmen, Abdülkadir Özmen ve Troyes'ten Christian Bekamenga'ya imza attıran Balıkesirspor'un Karşıyaka'dan ayrılan Youssef Yeşilmen'i de istediği öğrenildi.

        Tecrübeli kanat oyuncusunu transfer etmek için nabız yoklayan kırmızı beyazlı yönetimin 1 milyon TL'lik maliyeti indirmeye çalıştığı ifade edildi.

        Geçen sezon Şanlıurfaspor ve Karşıyaka formalarıyla toplam 27 maça çıkan Youssef, 4 gol attı, 3 asist yaptı. Youssef'e Süper Lig kulüplerinden de teklif geldiği öğrenildi.

        Balıkesirspor iç transferde ücretlerinde indirim yapılmasını kabul eden Hüseyin, Bülent ve Dilaver ile de sözleşme yeniledi. Kulüpten yapılan açıklamada, "İç transfer çalışmaları kapsamında Hüseyin Tok, Bülent Cevahir ve Dilaver Güçlü indirime giderek sözleşme yenilemeyi kabul etmişlerdir. Kendilerine yaptıkları fedakarlıklar için teşekkür ederiz" denildi. Üç futbolcunun 31 Mayıs 2017'de sona eren sözleşmesinde ise herhangi bir uzatmaya gidilmedi. Balıkesirspor daha önce sözleşmeleri 2016'da sona eren kaleci Vukovic'le 2019, Glumac'la 2020'ye kadar anlaşma sağlamıştı.

        KOMBİNE SÜRPRİZİ

        Balıkesirspor 2016-17 sezonu için kombine biletleri satışa sunarken, ilk kombine kartı alan taraftar Mehmet Sarıbey'e sürpriz yaptı. Başkanı Feyyaz Çiftçi, Sarıbey'e forma ve taraftar ürünlerinden hediye etti. Yeni sezonda dolu tribünlere oynamak istediklerini söyleye Çiftçi, tüm taraftarları Passolig kartı ve kombine bilet almaya davet etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ