Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Altınordu Altınordu'dan Alim Harlak'a şok - Futbol Haberleri

        Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, kiralık verilecek oyuncular listesine altyapıdaki futbolcularla birlikte 1'inci Lig'de 7 kez forma şansı bulan Alim'i de ekledi. Geride bıraktığımız sezon U21 Ligi'nde 10 gol atarak yeni sezon öncesi A takımın vazgeçilmezleri arasına girmeyi hedefleyen 20 yaşındaki futbolcu hayal kırıklığı yaşadı.

        Geçen sezon Bursa Nilüfer Belediyespor'a kiralanan Taner Kahriman ve Dardanelspor'da kiralık forma giyen Caner Ferizcan'ın yanı sıra altyapıdan Süleyman Güneş, Mert Pala ve Gökhan Tunahan da kiralanacak isimler arasında yer aldı. Yine çeşitli kulüplerde kiralık oynayan Ozan Sol, Cihan Topaloğlu, Berkant İstanbul ve Ali Berkin Şenol'un ise uygun bir bonservis bedeli karşılığında satılmalarına karar verildi. Dış transferde kaleci Murat, stoper Ozan, orta saha oyuncuları Sertaç, İrfan ve Umut'la anlaşan kırmızı-lacivertliler, sağ bek, orta saha ve santrfor arıyor.

        6 İSİMLE YOLLAR AYRILIYOR

        PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da 4 futbolcunun satılmasına, 6 oyuncunun da kiralık olarak gönderilmesine karar verildi. Altınordu Kulübü'nden yapılan açıklamada, genç oyuncular Alim Harlak, Taner Kahriman, Caner Ferizcan, Süleyman Güneş, Mert Pala ve Gökhan Tunahan'ın kiralık olarak gönderilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi. Ozan Sol, Cihan Topaloğlu, Berkant İstanbul ve Ali Berkin Şenol'un ise bonservis bedeli karşılığında satılacağı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ