Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Aleksandar Kolarov, Beşiktaş'ta - Futbol Haberleri

        Ülkemizi Devler Ligi’nde doğrudan temsil edecek olan Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Gökhan Gönül’ün açıklanmasının ardından Siyah-Beyazlılar, geçen sezon Kasımpaşa’da forma giyen stoper Omerou’yu da renklerine bağladı.

        Chelsea’dan 1 yıllığına satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanan 22 yaşındaki oyuncu geçen sezon Kasımpaşa formasıyla 25 maça çıkıp 1 asist yaptı.

        Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda transfer edilen Nijeryalı stoper atletik özellikleri ve fizik gücü üstünlüğüyle Kartal’ın tercihleri arasına girmeyi başardı. Beşiktaş, Kenneth Omerou dışında bir stoper daha almayı planlıyor.

        KOLAROV İLE ANLAŞMA YAPILDI

        Kartal’ın diğer gözdesi Kolarov’la da her konuda anlaşma sağlandı. Manchester City’de forma giyen ancak yeni teknik direktör Pep Guardiola’nın “Satılmasında sakınca yok” raporu verdiği oyuncu ile Beşiktaş arasında yapılan görüşmelerde mutabakata varıldı.

        3+1 yıllık imza atacak olan Kolarov’a her sezon için 2.1 milyon Euro ücret ödenecek. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu sol bekte İsmail Köybaşı ile zor bir forma yarışına girişecek. Beşiktaş bu oyuncuyla anlaşmaya vardığını Beşiktaşlılar’a bayram müjdesi olarak açıklayacak. (Akşam)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ