Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'a Johansen, Gökhan İnler ve Niasse'den iyi haber geldi - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Orta sahaya ve hücuma takviye yapmak isteyen Sarı-Kırmızılı kulüpte listedeki oyuncularla ilgili yaşanan gelişmeler transfer için umutları artırdı.İlk olarak İskoç ekibi Celtic’te forma giyen ön libero Stefan Johansen, kulübüyle görüşerek “Beni G.Saray istiyor. Bonservisimde kolaylık sağlayı gideyim” resti çekmişti. Celtic yönetimi bunun üzerine Kazakistan ekibi Astana ile deplasmanda oynanan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk tur maçı öncesi Johansen’i kadro dışı bırakmıştı. Johansen’in “ayrılık” konusundaki tavrını sürdümesi üzerine Celtic, 25 yaşındaki yıldız oyuncuyu satma kararı aldı. G.Saray yönetimi, Celtic’le pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor.

        HANGİSİ UYGUNSA O GELECEK

        Cimbom’un ön libero adayları arasında yer alan Gökhan İnler’de de sıcak gelişmeler yaşandı. Leicester City teknik patronu Claudio Ranieri, 32 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu ABD kampına da götürmeyeceğini açıkladı. İngilizler, Gökhan İnler’den kendisine kulüp bulmasını istedi. İtalya’da Serie A kulüplerinden Cagliari’nin de istediği Gökhan’ın ismi yıllarca Türk kulüpleriyle anılmıştı. G.Saray yönetiminin, Melo’nun boşluğunu doldurabileceğini düşündüğü Gökhan’ın için menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi. Stefan Johansen ve Gökhan İnler için yapılacak son görüşmelerin ardından maliyet açısından en uygun ismin transfer edilmesi hedefleniyor.

        NİASSE BİTTİ BİTİYOR

        Galatasaray’ın yeni sezondaki yeni golcüsü ise sürpriz olmazsa Oumar Niasse gibi gözüküyor... Everton’ın yeni hocası Koeman, yeni sezonda düşünmediği Senegalli golcüyü, Almanya kamp kadrosuna almadı. Sarı- Kırmızılılar’ın, 1 yıllığına kiralama konusunda İngilizler’le prensipte anlaştığı, tek sorunun satın alma opsiyonu konusundaki pazarlıklarda yaşandığı öğrenildi. Ocak ayında L.Moskova’dan 18 milyon Euro’ya aldığı Niasse için İngiliz kulübü 10 milyon Euro’luk bir opsiyon bedeli istiyor. G.Saray bu rakamı 5’e indirmeye çalışıyor. Bu transferin hafta başında resmiyet kazanması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ