Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'un Fabian Castillo krizi bitmek bilmiyor - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        Transfer çalışmalarında hız kesmeyen Trabzonspor’un kadrosuna katmak için uzun süre uğraştığı Fabian Castillo imzayı attı. Ancak Kolombiyalı orta sahanın kulübü FC Dallas’ın, bonservis bedelini yükseltmesi nedeniyle resmi açıklama bir türlü yapılamadı.

        TEKLİF 3 MİLYON DOLAR

        Bordo-Mavililer’in 24 yaşındaki kanat oyunsuna imza attırdığı fotoğraf, sosyal medyadan paylaşıldı. Fotoğrafta Castillo, kulüp başkanı Muharrem Usta ve transferin gerçekleşmesinde katkıda bulunan isimler yer aldı. Buna rağmen oyuncunun kulübü FC Dallas’ın Bordo-Mavililer’in 3 milyon 200 bin dolarlık teklifini yukarı çekmeye çalışması nedeniyle resmi açıklamanın yapılamadığı belirtildi. ABD ekibinin, Castillo için 4 milyon 500 bin dolar istediği öğrenildi. Trabzonspor Kulübü’nün, Castillo için FC Dallas’a Ocak 2017’ye kadar 2 milyon dolarlık bir ödeme gerçekleştireceği belirtilirken, bunun ardından tekrar masaya oturacak olan iki kulübün anlaşması halinde Castillo’nun bonservisi için Bordo- Mavililer’in 2 milyon dolar daha ödeyeceği öğrenildi.

        SOSYAL MEDYADA TEPKİ

        Bordo-Mavili taraftarlar, Fabian Castillo’nın imzayı atmasına rağmen henüz resmi açıklamanın yapılmaması nedeniyle bu duruma tepki gösterdi. Paylaşımlarda ayrıca, oyuncunun bir an önce yurt dışı kampına katılması gerektiği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ