Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım ve Emre Belözoğlu bir arada - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTURK SPOR

        Uzun yıllar kaptanlığını yaptığı Fenerbahçe’den geçtiğimiz yılın başında herkesin tepkisini çeken bir şekilde gönderilen Emre Belözoğlu, bu ayrılığın ardından başkan Aziz Yıldırım ile ilgili bazı ifadeler kullanmış ve kendisini gönderen ismin o olduğunu belirtmişti.

        O ayrılıktan sonra ikili ilk kez Hasan Ali’nin düğününde bir araya geldi. İki isim de nikahta şahitlik yaparken, daha sonra başkan Aziz Yıldırım ve Emre Belözoğlu aynı masaya oturdu.

        Mesafeli oldukları gözlenen Yıldırım ve Belözoğlu yine de kısa bir süre sohbet etmeyi ihmal etmediler.

        MELİH TATİLİNİ KESİP GELDİ

        Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın kaptanı Melih Mahmutoğlu, basketbol takımını temsil etmek adına tatilini yarıda bırakıp Hasan Ali Kaldırım’ın düğününe katıldı. Kaptan, Hasan Ali’ye bir ömür mutluluk dilerken sosyal medyadan fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

        CENK TOSUN DA KATILDI

        F.Bahçe’nin başarılı sol beki Hasan Ali Kaldırım’ın düğününe ezeli rakiplerden sadece Cenk Tosun katılım gösterdi. Beşiktaşlı yıldızın yer aldığı düğünde, şu an Başakşehir’de forma giyen Hasan Ali’nin eski takım arkadaşları Emre ve Bekir de hazır bulundu.

        GÖKHAN GÖNÜL'E DAVET YOK

        Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan ve ezeli rakip Beşiktaş’ın yolunu tutan Gökhan Gönül’e bir tepki de dün verildi. Saynur Öztürk ile hayatını birleştiren Hasan Ali, düğününe 4 sezon birlikte forma giymeyelerine rağmen Gökhan Gönül’ü davet etmedi.

        FERNANDAO, SKRTEL, FABIANO VE SOUZA YOK

        Hasan Ali Kaldırım’ın düğününe Fenerbahçe’den sadece 4 oyuncu katılmadı. Jose Fernandao, Josef de Souza, Martin Skrtel ve kaleci Fabiano davetli olmalarına rağmen bu önemli gününde Hasan Ali’yi yalnız bıraktılar.

        NEUSTADTER DE SARIYA BOYANDI

        Fenerbahçe’nin yeni transferi Alman asıllı Rus futbolcu Roman Neustadter de modaya ayak uydurdu. Son günlerde futbol dünyasında trend olan saç akımına katılan Neustadter, saçlarını tamamen sarıya boyattı. Rus oyuncunun yeni imajı büyük beğeni toplarken, gecenin en ilgi çeken isimlerinden biri oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ