Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira: "İstifamı beklemek cehalettir" - Fenerbahçe Haberleri

        Pereira, yönetimin aldığı kararla şimdilik görevde kaldı. Ancak kesin olan bir şey var ki, Grasshoppers'a da elenilirse Portekiz bileti şimdiden hazır. Bunun nasıl olacağı tam olarak kestirilemiyor. Görevine son verilmesinin zararı en az 4 milyon euro. F.Bahçe'nin şu anda bu parayı ödemesi UEFA ile yaptığı anlaşma nedeniyle kolay değil. Pereira'nın, olası bir başarısızlıkta daha istifaya zorlanacağı söyleniyor. Ancak tecrübeli çalıştırıcı verdiği mesajlara bakılırsa, bu ihtimal de zor.

        'ZARARI TAKIM GÖRÜYOR'

        Sürekli gündemde olmaktan rahatsızlık duyan Pereira'nın, yardımcılarıyla yaptığı durum değerlendirmesinde, "Benim istifa edeceğimi beklemek futbol cahilliğidir. Bu, başarısızlığı kabul etmektir. Ortada şimdilik bir başarısızlık yok. Sürekli konuşulmam en çok da takıma zarar veriyor" dediği belirtiliyor.

        YERİNE ŞİMDİLİK 4 ADAY VAR

        Vitor Pereira ile mecburiyetten "yola devam" kararı veren Fenerbahçe yönetimi, bir yandan da hoca arayışı içinde. Thomas Schaaf, Armin Veh, Van Gaal ve Manuel Pellegrini, sarılacivertli yönetimin ilgilendiği isimler arasında. Pereira'nın kaderi Grasshoppers maçlarının sonucuna göre netleşecek. Takım Avrupa Ligi'ne de veda ederse, Pereira üzerindeki baskı daha da artacak.

        YILDIRIM'A KIZDI DÜĞÜNE GİTMEDİ

        Başkan Yıldırım ile yaptığı görüşmede sıkıntılı anlar yaşayan Pereira'nın Hasan Ali'nin düğününe katılmadığı öğrenildi.

        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ