Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Genç yetenek Salih Uçan, Fenerbahçe’nin vazgeçilmez oyuncusu olmayı hedefliyor - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe’nin bir türlü 10 numara transferini yapamaması takım içinde bir kişinin yüzünü fazlasıyla güldürdü... Sarı- Lacivertliler’in genç oyuncusu Salih Uçan iki sene kiralık Roma macerasının ardından Fenerbahçe’ye geri dönmüş ve burada camianın adeta umudu olmuştu. Sezona iyi bir başlangıç yapsa da Sarı- Lacivertliler’in puan kaybettiği 2 lig maçında vasat bir performans ortaya koyan genç oyuncu kendini toparlamak adına çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Fenerbahçe orta sahaya beklenen ofansif oyuncu transferini yapmazken bu durum Salih Uçan’ı iyice motive etti.

        HEDEF VAZGEÇİLMEZ OLMAK

        Çok önemli bir fırsat yakaladığını düşünen genç oyuncu bu fırsatı değerlendirmek istediğini ve Fenerbahçe’nin vazgeçilmez oyuncusu olmayı hedeflediğini milli takımda takım arkadaşlarıyla paylaştı. Dirk Advocaat’ın kendisi ile ilgili maç sonlarında yaptığı eleştirileri dikkate alan ayrıca hocasının birebir görüşmede de yaptığı uyarıları önemseyen Salih büyük bir sorumluluğa sahip olmaktan dolayı mutluluk duyuyor. Salih lige damga vurmayı hedeflerken kariyer hedeflerine ulaşma açısından bu sezonu çok önemsiyor.

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ