Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi korkutan görüntü! - Beşiktaş Haberleri

        Galatasaray taraftarları, deplasman yasağının kalktığı ilk maç olan Beşiktaş derbisine toplu halde gidiyor.Dev maç öncesinde toplanan yüzlerce sarı kırmızılı taraftar toplu halde Taksim Meydanı'na yürüyor. Hürriyet'in haberine göre; Taraftarların yürüyüşü sırasında çekilen bir fotoğrafta yer alan önemli bir detay dikkatli gözlerden kaçmadı.Twitter'dan yayınlanan fotoğrafta bir taraftarın, döner bıçağını sırtına koyduğu görülüyor.Sosyal medyada büyük yankı yaratan bu görüntü, aynı zamanda endişelere yol açtı.

        Derbinin başlamasına saatler kala yüzlerce sarı-kırmızılı taraftar, Taksim Gezi Parkı'nda bir araya geldi. Tezahürat ve sloganlarla yürüyen taraftarlar için geniş güvenlik önlemleri alındı. Kontrol noktalarında tek tek aranan taraftarlar, çevik kuvvet eşliğinde maçın oynanacağı Vodafone Arena'ya doğru hareket etti.

        STAT ÇEVRESİNDE TEDBİRLER ALINDI

        Bu arada 20.00'de başlayacak derbi öncesinde statta kuş uçurtulmuyor. Güvenlik tedbirleri özellikle Galatasaraylı taraftarların getirileceği güzergahta sıklaştırıldı. Beşiktaşlı taraftarlar 18.00'den itibaren tribünlere giriş yapacaklar. Şu saatlerde stad çevresinde sadece görevli personeller ve güvenlik mensupları bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ