Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Gençlerbirliği maçında Selçuk İnan'a güveniyor - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig’in 7. haftasında bugün Gençlerbirliği deplasmanına konuk olacak G.Saray, Hollanda Milli Takımı’ndan sakat dönen yıldızı Wesley Sneijder’dan yararlanamayacak. Göreve geldiği günden beri takımı pas oyununa adapte etmeye çalışan, bu konuda da sahanın lideri olarak vatandaşı Sneijder’ı görevlendiren teknik direktör Jan Olde Riekerink ise Başkent’te Selçuk İnan’a güveniyor. Kaptan’dan, Hollandalı yıldızın yokluğunda orta sahadaki pas trafiğini yönetmesini ve oyun kurmasını isteyen başarılı teknik adam, Selçuk’un geçmiş yıllarda olduğu gibi bu görevi başarıyla yapacağına inanıyor.

        SİSTEM 4-4-2

        Ankara deplasmanına Sneijder’dan yoksun giden G.Saray’ın bu maçta sistemi değişiyor. Son Antalya maçının devre arasında hafif sakatlığı olan Sneijder’ın yerine Poldi’yi alıp, çift forvete döndükten sonra 1-0 geride olduğu maçı çeviren Riekerink, Gençlerbirliği maçına da bu 11’le başlamayı hedefliyor. 3-1’lik Antalya zaferinin ardından, ‘4-4-2 oynayabiliriz’ diyen Hollandalı çalıştırıcı, Sneijder’ın yokluğunda Eren’in yanına Poldi’yi koyarak bu dizilişle sahaya çıkmayı planlıyor.

        HABERTÜRK SPOR | ERHAN KAAN ADIGÜZEL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ