Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 3. Lig Kocaelispor'a müjde - Futbol Haberleri

        Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, 850 bin avroluk borcun ödenmemesi halinde önce 6 puanın silineceğini, sonra da küme düşürüleceklerini anımsatarak, 2,5 yıldır verdikleri mücadelede dönüm noktalarından birisini yaşadıklarını ifade etti.

        ''Şehrimizin büyükleri, kentimizin yöneticileri sağ olsunlar Kocaelispor'un bu zor gününde sorumluluk almak istediklerini, sorunun çözümü, çözümün parçası olmak istediklerini ilettiler'' diyen Yavuz, önlerinde Kızılyıldız kulübüne olan borcun ödenmesiyle ilgili kısa bir takvim bulunduğunu anımsattı.

        Reklam anlaşmasıyla borcu ödeyeceklerini belirten Yavuz, şöyle konuştu:

        ''Kentimizin yöneticileri 'Bu zor gününde Kocaelispor'un elinden tutmak istiyoruz. Destek veren, beraber yol alan yapı olmak, Kızılyıldız kulübüyle olan sorunun çözümünde biz de olmak istiyoruz ' dedi. Bugün bu şehrin mücadelesinin yeniden başlangıcıdır. Rakamsal olarak büyük, kulübün kurtuluşu anlamında küçük bir engeldi. Bu problemi büyüklerimizin desteğiyle aşıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz Kent Konut AŞ aracılığıyla 850 bin avroluk borcu ödemeyi taahhüt ediyor."

        Yavuz, detaylarını daha sonra duyuracakları "Hep Beraber Yapıyoruz'' isimli bir kampanyayla öncelikle 25 milyon liralık vergi ve SGK borcunu yapılandırarak ödemeyi planladıklarını kaydetti.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın da ''Kızılyıldız Kulübüne olan 850 bin avroluk borcu, Kent Konut AŞ sponsorluk anlaşmasıyla ödeyecek. Kentin bir markasıyla diğer markası biraraya gelecek. Düzenlenecek kampanyaya da Büyükşehir Belediye Başkanımız, ben ve diğer arkadaşlarımız, bireysel olarak katkı sağlayacağız. Sahiplenme 'Kocaelilik bilinci' olarak devam edecek.'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ