Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Mourinho, Conte'ye ne dedi? - Futbol Haberleri
        1

        İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında Chelsea, Fenerbahçe'yi hafta içinde 4-1 mağlup eden Manchester United'ı konuk etti.

        2

        Stamford Bridge'de oynanan mücadeleyi Chelsea 4-0'lık skorla kazandı.

        3

        Maviler'e galibiyeti getiren golleri Pedro, Cahill, Hazard ve Kante attı.

        4

        Dev maçın ardından United’ın hocası Mourinho’nun Chelsea’nin teknik patronu Antonio Conte’nin kulağına bir şeyler söylemesi dikkat çekmişti.

        5

        Maç sonrası çılgınlık seviyesinde hatalar yaptıklarını söyleyen Mourinho, "Buraya ofansif oyun düşüncesiyle geldik, gol pozisyonları bulmak istiyorduk ancak düşündüğümüz gibi olmadı. 1-0'dan sonra da bu düşüncemizi sürdürdük...

        6

        Yediğimiz ikinci ve üçüncü goller kontra ataktan geldi. Maç 2-0 iken girdiğimiz pozisyonlardan gol çıkarabilsek sonuç farklı olabilirdi. Savunmada inanılmaz hatalar yaptık. Bireysel hatalar bu farklı sonucu getirdi" dedi.

        7

        İtalya basınına konuşan Conte ise, "Mourinho bana '1-0 kazanırken bu kutlamayı yapabilirsin ama 4-0 iken bu kutlamayı yapma bence. Bu çok küçük düşürücü' dedi...

        8

        O anlarda bazı Manchester United taraftarları ağır mağlubiyete rağmen şarkılar söylüyordu. Ben de kendi taraftarlarımı ateşlemek istedim. Problem olduğunu sanmıyorum. Çok önemli bir galibiyet aldık. Bence konuyu değiştirmeye gerek yok" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ